Autor |
Pacifik |
Termix
Pilot
|
Tak vcera se mi dostal do rukou ,,nový,, serial HBO s nazvem Pacifik.
Tento serial se tvari jako Bratrstvo neohrozenych ale neni, prozatim me dojmy jsou velice smisene ponevadz jsem videl prvni tri díly a z toho vseho se bojovalo jen v jednom a to tak ze skoro nic nebylo videt,co ale bylo videt - jedna nahata zena,postelova scena,hromada lasky i nenavisti a jinak nic moc.
Doufam ze v dalsich dilech bude neco lepsiho
Docela me tento vytvor zatim zklamal
|
|
Autor |
RE: Pacifik |
310_Pepno
Pilot
|
Musim te zklamat prave jsem shledl 9.díl, a je uz od toho 3.dílu je to horší a horší
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Nesmite u toho hulit speky
|
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
311_Tjurma napsal/a:
Naopak, to je jediná možnost, jak se na to koukat...
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_Cibule napsal/a:
311_Tjurma napsal/a:
Naopak, to je jediná možnost, jak se na to koukat...
Já myslel, že ty u toho myješ dětem zadky
|
|
Autor |
311_Upir
Officer
|
K The Pacific jsou pochopitelně zajímavé komentáře na ČSFD, fanovských stránkách i na SVK. Vřele doporučuji, pokud budete seriál stahovat, tak si sosněte HD kvalitu, kdy má jeden díl okolo 1.5 GB. K celkovému rozhořčení jak do dopadlo: Jsme už celkem zpovykaní diváci. Válečných filmů vyšlo hodně a trikařina jako u Ryana nás ani nebere, šokovat už taky o moc víc nejde. Jsem u osmého dílu a úplně bych nad Pacificem hůl nelámal. Band of Brothers nasadili laťku vysoko a fungovalo i to, že každý díl režíroval někdo jiný. Všechny díly byly scénáristicky založeny na stejnojmenné knize historika Ambrose. Pacific je na tom podobně. Režiséři jsou z části stejní (David Nutter - 2. a 8. díl a Tony To - 6. díl). Scénář vychází ze vzpomínkové knihy jednoho z hlavních hrdinnů, Roberta Leckieho. Produkci má zase na starost Spielberg a Hanks. Těžko říct, proč je kvalita dílů tak kolísavá a povětšinou nevalná a postavy až na pár vyjímek v dílech druhé polovičky ploché a nezajímavé. Ale musí se uznat že se na to dívá čím dál lépe. Dobývání Peleliu není vůbec špatnou podívanou (6. a 7. díl). Jsem zvědavý na devátý a desátý díl. U posledního dílu jako u BoB řvát nebudu a k blití mi z toho zatím taky není.
|
|
Autor |
310_Obluda
Officer
|
Já jsem byl taky takovej rozhořčenej z první půlky. především ten Cuadalcanal byl celkem o houně. Nějaký povídání na začátku, bitka v druhý půlce a dojezd. Žádný moc konkrétní hrdinové, boje jen v noci a spíš je to akčňák než válečnej film.
Peleliu už bylo docela zajímavý. Taky tam je nějakej záměr ukázat, jak se stane z malýho zrzavýho kluka voják. A to mi nakonec přijde docela zvládnutý.
Ta osmička, to byl takovej trošičku patosíček. Mě se ten hlavní hrdina líbil a tak nějak jsem mu fandil. Akorát to už vod začátku bylo postavený tak, že mi byl ten konec v podstatě jasnej. Záměr byl asi ukázat nekompromisnost Iwojimy a nějakej ten osobní příběh. Budiž.
Teď mám staženou devítku. Do konce tejdne si ji chci dát. Jedu to taky v HD. obraz je supr
Kdo jen trochu vládne v angličtině, nekoukejte na žádnej dubbing. Dávám to v klidu bez titulků. Až na toho vykulenýho bulíka co se kámoší s tím zrzounem je rozumět dobře.
Vyloženě ztráta času to není, minimálně ta vizuální stránka je hezká a po třech dílech neházejte DVD do žita
|
|
Autor |
311_Upir
Officer
|
Na český stránkách (viz můj odkaz výše) jsou do jednoho dne od vysílání české titulky. A musí se uznat, že znělka se jim povedla. V devátém dílu se už ze zrzouna a bulíka se vyklubaly kvalitní trosky, a to docela uvěřitelně.
|
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
Nelámu, Upíre, mně se to docela líbí (i když Band of Brothers a Ryan jsou opravdu absolutní špička, jejichž kvality to ani podle mne nedosahuje...)
To s tím hulením byl ode mně jen rádobyvtipný bonmot, nic víc. Jako třeba tenhle:
"Už jste někdy někdo zkoušel mejt prdele a zároveň se u toho dívat na televezi?"
|
|
Autor |
Termix
Pilot
|
no hosi i kdyz sem byl zmastenej jak papir od tlacenky tak me to stejne nenadchlo,nerikam ze to je nejvetsi hruza ale myslim si ze se mohli vyradit mnohem mnohem vic (japonci byly tenkrat opravdu kurvy sikmooke)
|
|
Autor |
BIVOY
Pilot
|
Dosti nářku od 19/5 2010 se rozbíhá Bratrstvo neohrožených!!!! Sice blbý čas ,ale přece .
Zemřít s plným zásobníkem , je jako jít spát s plnejma koulema .
VG_B,2
2nd Lieutenand |
|