Autor |
Ofiko patch 4.09 |
311_Tjurma
Officer
|
Vcera jsme s kaulym trochu rozebirali vydani tohoto patche. Nechavam zde rozproudit debatu. Je pravda, ze je to "profi" patch, radne otestovany atd. na druhou stranu ale, dle meho nazoru, neprinasi temer nic prevratneho. Fajnsmekri se sice rozplyvaji nad I-15 (zatim AI) nebo letatelnou B534, Smolikem (take AI) nebo starsimi verzemi I 16 s lyzema pripadne "backorovym" fokkerem a dale pak ofiko mapou slovenska a besarabie. Prestoze se cekalo pomerne dlouho na novy patch ze znamych duvodu, tak krome zminene avie a snad jeste trimotorove savoia marchetti (obe ale letaji za temnou stranu) me nijak nenadchnul. Stejne jak rikal Liboch, nedokazu si predstavit letani bez 4 motorovych pekacu a jinych modarskych vymozenosti. At ziji Spits a Zeke s MODem!
Zase ale dadialos tym to delal zadaco.....
|
|
Autor |
RE: Ofiko patch 4.09 |
310_Crowley
Officer
|
No, všichni víme, že Avie, ač nádherná, má pro nás spíše sběratelskou hodnotu. A pár talošů možná ani to ne.
Ale těší mě jedna věc. Že se po tak dlouhé době někomu podařilo rozvířit zasmrádlé stojaté vody kolem Šturma. Že se zase něco děje a že je naděje na další ofiko patch. Já z toho mám upřímnou radost.
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Já jsem rád za ofiko patch. Měl by býti všude
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
No a je to venku!
Budiž sosáno:
http://sturmovik.vwings.net/forum/viewthread.php?rowstart=2060&forum_id=62&thread_id=87#post_109369
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Už sosám..ale je to strašně pomalý..tak nevím jestli dneska poletím ..snad to stihnu
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
dotaz , možem mať na disku dva krát nainstalovaného ila? Jedného by som mal na normálne fungovanie´´ako doteraz´´ a druhý il bude na cistú 4.09.
|
|
Autor |
Gringo
Moderátor Fóra
|
Už sosám,,,,
|
|
Autor |
Razor
Pilot
|
Nic moc.....
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Éra jsou krásný, muselo to dát strašně práce...užitná hodnota pro naše online polety je ale fakticky nulová, protože se s těmi éry moc nesetkáme. A stejně budeme opět většinou lítat na MODované verzi, protože jinak přijdeme o všechny čtyřmotoráky, mapy a další, pro nás mnohem důležitější letadla...
|
|
Autor |
Gringo
Moderátor Fóra
|
311_BleskovejPodrs napsal/a:
Éra jsou krásný, muselo to dát strašně práce...užitná hodnota pro naše online polety je ale fakticky nulová, protože se s těmi éry moc nesetkáme. A stejně budeme opět většinou lítat na MODované verzi, protože jinak přijdeme o všechny čtyřmotoráky, mapy a další, pro nás mnohem důležitější letadla...
Tak, tak...
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
No já se těším na výrobek české společnosti AVIA honosící se názvem B-534 . Rád si s ní vyzkouším jak těžké by to asi naši letci měli v případě války v třicátém osmém.
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
je nejaký osvedčený postup, aby fungoval 4.09 no mods a 4.09 mod zároveň na jednej kópii Ila?
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Já mám problém se stažením..jede mi to kolem 15 kb/s...nikde jinde to není lepší..nemá to někdo na rapidu nebo czshare?
|
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
Ahoj, Stanlee,
Nevím, jestli osvědčený, ale jeden je doporučený na SVK a prý funguje (neručím, nevyzkoušel jsem, nejsem doma, může to být i kulišárna, tak bacha)
Miku, spousta linků je na SVK
Jinak mně ten patch přijde fantastický, už aby byl létatelný Centauro, moje snad nejmilejší éro z WWII
Upravil 310_Cibule, 03/10/2009 13:58 |
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
A tady je další návod ze stránek AAA http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=20929, ten mi zní skoro líp (vyzkouším ho)
Mods work with this official patch, don't worry. You have to back up your 4.09bm1 exe file and wrapper.dll. Install 4.09 official over 4.08 official (cleanest way, can be done differently). Once that is done, you will need files.sfs from RUSSIAN patch. Copy that one to your IL2 folder overwriting "old" one. Copy saved .exe and wrapper and it will work with mods.
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
já právě projel všechny na SVK...krom jednoho kde je nutná registrace..ty co mi jedou ty mají rychlost kolem patnácti až dvaceti kb/s. Nechci se zase někde registrovat a pak hledat hesla tak jestli někdo neví o lepším serveru jako je rapid nebo tak...když jsem totiž tyhle soubory chtěl stejně stáhnout pokaždý se to ukončí dříve...
Upravil Mik, 03/10/2009 14:22 |
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
310_cibule napsal/a:
Ahoj, Stanlee,
Nevím, jestli osvědčený, ale jeden je doporučený na SVK a prý funguje (neručím, nevyzkoušel jsem, nejsem doma, může to být i kulišárna, tak bacha)
[quote]SAS Mod Activator v2 pro ty, co chtějí mít mody v 4.09. Zatím mi to funguje.
http://specialaircraftservice.com/sas/index.php/topic,1008.0.html
Tý voléééééé, tak tohle mi přijde jako malý zázrak (i když samozřejmě nevím, jestli mi to třeba za hodinu nerozkope celého ila i s vidlema) .
Stačí zkopírovat tři foldry, dva soubory a jeden exáč z tohohle downloadu, a opatchovanou 4.09 vám to vybaví všemi mody, které si jen dovedete představit (tedy které si JÁ dovedu představit, včetně Cannonovy mapy La Manche z BoB ) .
To je nářez! Lítám nad Londýnem v avii
Miku, sorry, jiný tip nemám.
Upravil 310_Cibule, 03/10/2009 16:35 |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
TENHLE odkaz na stažení jsi zkoušel Miku? U mě to byla otázka pár minut a bylo staženo...
TADY je ještě odkaz na nové default skiny pro verzi 4.09m
a
TADY readme k tomu celému...
(všechny odkazy jsou ze stránek Alan Grey's Page)
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
O díky pane všemocný...váš odkaz jede šestset kilo za vteřinu...nádhera..ještě deset minut a mám ho na hadru..budu tě všude chváliti
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
Díky Cibulko za tip, vyskúšam, napíšem
|
|