Autor |
RE: UI 1.2 |
BIVOY
Pilot
|
Pánové chci poděkovat za umožnění stáhnutí UI1.2,mé velké díky patří PANU Tjurmovi-budu se modlit a nechám sloužit mši za zdraví jeho a celé rodiny . Naj..bal jsem se s tím ani nevíte jak , problém byl mít to zdravé(i když to hlásilo no error foud ...)umím stáhnout 8 souboru a otevřít .exe PANE TANKu . Na zkušebním serveru jsem byl OK , ale neviděl jsem žádné letiště , to se taky budu modlit , ať mi zítra řeknete , že to je tak . Na TS jsem vas viděl ,ale od hruze jsem se radši na nic neptal !! . Tak na zkušebním letu nashle a dobrou .
Zemřít s plným zásobníkem , je jako jít spát s plnejma koulema .
VG_B,2
2nd Lieutenand |
|
Autor |
311_Liboch
Officer
|
I já se připojuji s díky panu Tjurmovi, který to tak krásně upnul, jinak bych snad sosal ještě teď. Instalace proběhla bez problému a měl bych být "ready to fly."
|
|
Autor |
Gringo
Moderátor Fóra
|
Včera jsme s Runnerem testovali novýho mustanga P-51D-25NA vs. Spitfire mkXIVc.Srovnávací polet se ale uskutečnil jen v malé výšce (do 3500m)protože nás hrozně svrběl prst na spoušti a tak jsme se vejš nedostali
Vodorovný let Mustang má mírně navrch, asi o 5-10km/h.
Utažené pravá i levá zatáčka: Oba jsou si ze začátku zhruba rovni ale Spitfire začíná postupně nabývat převahy, hlavně proto že v zatáčce ztrácí podstatně méně energie než P-51.
Stoupání: Na vyšší rychlosti jsou si zhruba rovni, při strmém stoupání, získáva Spitfire převahu.
Střemhlavý let:P-51 je lepší, jednak díky větší maximální rychlosti (spit se začne v 820km/h rozpadat) a jednak díky tomu, že spitfire začíná na vyšších rychlostech nepříjemně tuhnout.
Roll rate:To jsme přímo netestovali ale přišlo mi, že jsou zhruba nastejno, možná má mustang navrch ve vyšších rychlostech.
Verdikt : Oba jsou skvělí
Spitfire bude určitě ultimátnější, protože si v boji dokáže udržet energii a má i silnější výzbroj.Ale i Mustang je teď daleko ostřejší než předtím.Už to není taková neposlušná potvora, naopak nový spit je na pilotáž náročnější, než jak jsme byli zvyklí u mkIXc.
Kua už se těšim, až s nima vylítnu na skočáky
Upravil Gringo, 19/10/2009 11:44 |
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Hm já se budu asi patlat se stažením..stáhnul jsem už patch 4.09 ale tet musím ještě ty AAA...nějak mi ovšem blbne net a jede to 20kb/s což je parádička...tak to snad nějak nakopu včas
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_OTU_Mik napsal/a:
Hm já se budu asi patlat se stažením..stáhnul jsem už patch 4.09 ale tet musím ještě ty AAA...nějak mi ovšem blbne net a jede to 20kb/s což je parádička...tak to snad nějak nakopu včas
Patch 4.09 jsi stahoval defakto zbytečně protože je obsahem UI1.2...
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
311_BleskovejPodrs napsal/a:
310_OTU_Mik napsal/a:
No esi on nemysli oficialni patch 4.09 od TD
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
311_Tjurma napsal/a:
311_BleskovejPodrs napsal/a:
310_OTU_Mik napsal/a:
No esi on nemysli oficialni patch 4.09 od TD
To asi jo, ale na co mu bude? Je obsažený v 1.2 a na servery jedoucí 4.09m se snad dostane, obsahuje to stejně jako 1.1 switcher, ne?
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
On se dostane na servery jedouci na 4.09b1m ale na ofiko opatchovany 4.09m (jako AH, AH Spec a treba i SPits bez Modu se nedostane, pokud si nestahne a nenainstaluje ten oficialni patch, ale neresil jsem zatim, jak se to snasi s U1.2, ale vzhledem k tomu, že existuje switcher na prepinani mezi 408, 409m a 409b1m, tak to nějak asi funguje)
Upravil 311_Tjurma, 19/10/2009 20:16 |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Jó, ahá, já už to chápu...
Tady v TOMHLE vlákně popisují jak udělat switcher, který ti bude přepínat mezi Origo 4.09m a UI1.2...a na to je ta 4.09m origo patch potřeba...
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Potřebuji radu potřebuji pomoci...
Vytvořil jsem kopii šturma dle návodu smazal adresáře a nainstaloval postupně AAA patche...normálně to nehodilo žádnou chybu a normálně se to nainstalovalo...
když jsem ale spustil hru tak to ukázalo mod 1.2 ale při šedesáti procentech to spadne do win...udělal jsem to samé u normální isntalace a dělá to tu samou věc..docela si s tím nevím rady
|
|
Autor |
Razor
Pilot
|
Zkusil jsi zkontrolovat stazene soubory,jestli se ti stahly bez chyb?
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Tak se mi to ještě v pondělí povedlo 1.2 rozchodit...měl jsem špatný rar v istalaci 1.1 ale chybu to ani jednou nehodilo...tet jsem to přeinstaloval a jede to v poho..na spitech jsem to testnul...ale udělal jsem to na normální hru..neudělal jsem žádnou kopii..prostě jsem vymazal Files a MODS a znovu to fše opatchoval..tak jsem zvědav kde s tím budu mít zase problém
|
|
Autor |
CSW_Karlos
Pilot
|
No ja sem si radsi udelal jeste tu zalozni slozku s Ilem, vse sem tam nasral+jeste dalsi kravinky z Wipu a jede mi to bez problemu, ten puvodni il co tam mam ve verzi 1.1 spis procistim a budu to mit jen na ADW a basta
|
|
Autor |
Razor
Pilot
|
Panove,Dneska jsem vyzkousel litat na serverech se zapnutymi mody (treba coudiky),jede to bez problemu,takze nase cerne vize o nekompaktibilite se nevyplnily,zkousel jsem to na Zeke a Spitech....
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
310_OTU_Razor napsal/a:
Panove,Dneska jsem vyzkousel litat na serverech se zapnutymi mody (treba coudiky),jede to bez problemu,takze nase cerne vize o nekompaktibilite se nevyplnily,zkousel jsem to na Zeke a Spitech....
Mam dojem, ze tydle vase ficury jsou soucasti 1.2, ale primarne jsou vypnuty
|
|
Autor |
Razor
Pilot
|
311_Tjurma napsal/a:
310_OTU_Razor napsal/a:
Mam dojem, ze tydle vase ficury jsou soucasti 1.2, ale primarne jsou vypnuty Nejsou,jso to zvlast mody.
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
Buci, vyskytl se mi prapodivný problém.
Od instalace UI1.2 jsem se dnes poprvé připojil na Zeke a ejhle. Šturm při startu přes HL padá na lištu a tím pádem můj krásný Sidewinder FF přichází o síly (kdo má, zná). Za strašlivého kurvování a po trojitém restartu jsem došel k následujícím šokujícím závěrům
- při startu přes zástupce se to neděje
- při startu přes HL se to neděje pokud nemám spuštěný TS (!)
Tedy pokud jsem na TS, je to na prd. Což, jak jistě chápete, je stav přinejmenším neuspokojivý.
Nějaké podněty a rady?
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Pokud ti vypadnou síly když IL běží (nebo i když se teprve nahrává) tak to není žádný problém. Teda když zrovna člověk letí, tak holt musí jít pak přebalit. Ale jakmile dáš refly/fly tak se FF zase nahodí. Pokud ti to takhle nefunguje, tak je někde něco moc špatně...
Upravil 310_BleskovejPodrs, 23/10/2009 00:52 |
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
No já to vyzkouším. Ale nepřejte si mě, jestli to nebude fungovat!
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
310_OTU_Razor napsal/a:
311_Tjurma napsal/a:
310_OTU_Razor napsal/a:
Mam dojem, ze tydle vase ficury jsou soucasti 1.2, ale primarne jsou vypnuty Nejsou,jso to zvlast mody.
Tak v UI1.2 jsou nektere mody vypnute defaultne a muzes si je zapnout:
PropTex (uprava tocicich se vrtuli)
Flushycloudmod (podoba mraku)
British reticles mod (zamerovace bristskych letadel)
P47 ironsight (kovovy zamerovac u P47, snad)
FMB (to nevim co je)
Jinak prave podobny pridavani ruznejch picovin, co nejsou v packu, pak znemoznuje poradne zaletet i tu nejpitomejsi specilaku a nez to nahodime tak se z toho vsichni vopichaj
|
|