Autor |
RE: Spit vs 109 MOD ! |
Permon
Pilot
|
No pánove nevim.Ja tam fouknu nik tam dam i se znakem a všechno je vháji,načtese mapa ale nedá mito možnost vybrat letadlo.
Odinstaluju nik a normálně to jede tak nevím co stím. |
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
AH_Permon napsal/a:
No pánove nevim.Ja tam fouknu nik tam dam i se znakem a všechno je vháji,načtese mapa ale nedá mito možnost vybrat letadlo.
Odinstaluju nik a normálně to jede tak nevím co stím.
Šmarjá Permone!
Cože???
Buď piju moc, nebo málo. Já ti vůbec nerozumím. Jaký nik?
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Máte-li někdo při letech na Spits vs 109 MODs problémy se zamrzáváním a padáním hry(zvláště na některých mapách), tak tady je možné řešení...
ZDE si stáhněte nové klient exáče...
Obsah archivu nakopírujte do kořenové složky ILa(v archivu je jako první složka "jsgmemods" a v ní už konkrétní MODy spouštěcích exe souborů)...pokud to nakopírujte do správného umístění, tak se vám pak při spuštění JSGME MOD aktivátoru v levém okně dole zobrazí k výběru několik možných verzí spouštěcích exáčů...
verze 6DOF jsou pro ty kteří používají TiR nebo FreeTrack
Musíte vyzkoušet, který z těchto exáčů bude vašemu PC vyhovovat, mě třeba při 512MB 6DOF spadla hra hned při načítání...jinak tyto upravené exe soubory aktivujte až naposled, viz. obrázek, nejdříve aktivujete vedlejší mody "navíc", pak WoP Switcher a nakonec upravený exe soubor(vyskočí hláška o tom že il2fb.exe už modifikoval WoP Switcher, vy jen povolte přepsání a je to...)
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Hned to otestuji..Díkes.Když na to koukám není to podle velikosti paměti na grafické kartě?...tak jdu testovat
|
|
Autor |
Taly
Pilot
|
Také se mi to asi bude hodit.... Díkes! |
|
Autor |
ZVP_MIKA
Pilot
|
hoj! chcu se zeptat, na Spitech me nejede mapa kanalkampf!!! letadla ve vyberu jsou ruzne bilo cerna...spis jakoby bez skinu...mapa se ve vyberu nacita velmi pomalu, ale hlavne kdyz se narodim, nebe je cerne a zeme bila a v podstate neni nic videt, pak se to sekne...
nevite? dela me to jen tahle mapa...
dik moc |
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Já bych to tipoval na špatný install nebo kopii..pokus se to znovu stáhnout a nainstalovat. Já mám jednu instalaci šturma s UP a jede mi to vše přez switcher bez problémů.
|
|
Autor |
ZVP_MIKA
Pilot
|
no prave ja to instaloval znovu na tu specku ( uz mam asi 6 instalaci) a taky to nejelo a delalo to samy... |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
ZVP_MIKA napsal/a:
no prave ja to instaloval znovu na tu specku ( uz mam asi 6 instalaci) a taky to nejelo a delalo to samy...
Asi máš chybu už v instalačním souboru UP2.0(někde)...zkus stáhnout celý UP2.0 znova a znovu ho nainstalovat na čistou hru 4.09m...je to oser, to připouštím, ale jinak se k jádru pudla asi nedobéřeš...
|
|
Autor |
ZVP_MIKA
Pilot
|
Ok, jak budu mit trochu casu, nebo vyjde nejakej novej mod pack tak to instaluju znova dik |
|
Autor |
Horty
Pilot
|
Jj Podrs dík řek bych že to je vychytavka
|
|
Autor |
Permon
Pilot
|
Zdar.Nainstaloval jsem ten DODATEK nebo jak seto nazíva a od pondělí ani jednou nazamrznul Il .To vám je věc.Tak děkuju Podrsovi. |
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
No ja musím zaklepat mě il ještě ani jednou nezamrzl a nemam ani nainstalovanej žadnej dodatek
|
|
Autor |
Permon
Pilot
|
http://www.warbirdsofprey.org/wopDownloads/wopstaff/UltraPack20Patchs/UP2.0n.exe
Nerozumím tomu ale pry seto má nainstalovat.
Upravil 310_BleskovejPodrs, 01/03/2010 22:56 |
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Mám big big problém s Hyperlloby....
už nějaký čas blbne při načítání..normálně ho zapnu ale je tam prázdné okno že nikdo nehraje a ukazuje mi to jen servery..vždy po jednom hráčí (host) a ping...po pár minutách to většinou naběhne ale někdy ne....
Tet k tomu přišel další problém...když už to HL naběhne a dám spustit hru tak mi to normálně napíše start game..hl spadne na lištu jako normálně ale hra se nezapne...na místo toho se opět spustí HL jako bych přestal hrát...
Šturm sám o sobě funguje..na servery se připojím přes mulitplayer bez problémů..dokonce jsem šturma komplet s hl smazal (i registry) a znovu nainstaloval...ale mám úplně stejnej problém..hl nejede a když se rozjede nerozjede mi hru..nevíte si někdo rady??? (prosím nepiště že mám udělat reinstall at už Ila nebo Hl to už jsem udělal ) děkuji
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Opis si adresu Zeke a Spitu a pripojuj se rucne Sem koukal ze se ill i adrei nejaky pamatuje tak o to jednodussi...
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
311_Tank napsal/a:
Opis si adresu Zeke a Spitu a pripojuj se rucne Sem koukal ze se ill i adrei nejaky pamatuje tak o to jednodussi...
No jo, takhle se ale nedostane třeba na AFW...sice se může připojit taky ručně přes hosta ale to jen v případě že zná jeho IP(tedy hostuje někdo z 310/311) a navíc jsou extra letadla(občas jich je přesně tolik co slotů pro hráče)...
Každopádně Miku, nějak mě už nenapadá co s tím udělat...maximálně abys hyperlobby odinstaloval , vyčistil znovu registry a pak ho nainstaloval znovu ale NE DO ADRESÁŘE PROGRAM FILES a stejně tak měl šturma někde mimo tenhle adresář...
|
|
Autor |
BIVOY
Pilot
|
Anebo Miku přejdi na XFire
Zemřít s plným zásobníkem , je jako jít spát s plnejma koulema .
VG_B,2
2nd Lieutenand |
|
Autor |
Mik
Pilot
|
XFire jsem si už kvůli tomu jednou nainstaloval..ale půjde pak hrát AFW? HL je vlastně jen kvůli tomu protože se jinak budu píchat ručně..už mi docházejí nápady tak tak se na to asi vyprdnu a AFW oželím
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Myslím že na AFW se přes XF nedostaneš...
|
|