Autor |
RE: Spit vs 109 MOD ! |
AMP
Pilot
|
Kua ten poďobanej IT s malým pérem (admin Spit vs 109 MOD, GunRanner) si už asi hóódně dlouho nezapíchal, a zase dělá pitchoviny jak bezmozek. V noci z út. na st. jsme tam poletovali s Pipem. A ten pitchus nás nejdřív prudil že tam nelezem přes HL, tak jsem písnul "Xfire" a ten mamrd nás za to vykopnul ze serveru.... kua ten mi tak hnul žlučí, že jsem na něho nasranej ještě teď....
Upravil AMP, 05/05/2011 07:51 |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Je to prapičus, to je fakt...koukal jsem k nim na web a že by bylo přihlašování k nim povinně přes HL jsem tam nikde nenašel...
Je fakt, že tam má ale plno postů, ve kterejch snad až moc militantně prosazuje join přes HL...
No, vzhledem k tomu jakej to je pošuk, bych mu na tohle nic nepsal a vysral se na něj...když si myslí, že nedostatek hráčů na MOD serveru je způsoben tím, že na něj lidi lezou ne přes HL(a nejsou tak v něm vidět jako že na serveru jsou), tak si mají pošéfovat, aby byl server vidět i na Xfire...
|
|
Autor |
AMP
Pilot
|
Xfire ukazuje Spit vs 109 absolutně bez problémů. A dokonce poskytuje víc info jak HL......
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Jo, jenže GunFu...Runner je militantní zastánce HL a nepřipustí že by něco jiného mohlo existovat...
Nevím jestli Xfire dokáže ukázat lidi na serveru, kteří jsou přihlášení přes HL nebo přímo přes IP, ale HL tohle neumí...to jim vadí, že server v HL vypadá prázdný a přitom na něm lidi jsou...
Upravil 310_BleskovejPodrs, 05/05/2011 14:47 |
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
Ten chcípák ještě žije ??? se divím že ho ještě neranilo!! jsme asi celkově jeho oblíbenci, tak nám to bohužel při každé příložitosti dá najevo. Každopádně dodnes nemůžu zapomenout na ten pocit, když jsem ho při přistání rozstřílel na kaši
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
a dodnes si za to nemůžeš na spitech zalítat
|
|
Autor |
Lekk
Pilot
|
a vida Ampik už má NN? jo?
no to je pěkný teda
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Lekk napsal/a:
a vida Ampik už má NN? jo?
no to je pěkný teda
AMP s námi létá už od listopadu...neboj, jsi v pořadí
|
|
Autor |
AMP
Pilot
|
310_BleskovejPodrs napsal/a:
Nevím jestli Xfire dokáže ukázat lidi na serveru, kteří jsou přihlášení přes HL nebo přímo přes IP, ...
Jj Xfire umí ukázat vše.. HL, Xf, IP. Když je BOB plný, ukáže to 50 z 50 a to tam všichni nelezou určitě jen přes Xf nebo HL či IP. Proto je Xf 100x lepší jak bezcenný HL... A v neposlední řadě má Xf webovky se spoustou info. stat. přátel atd
jukni
http://www.xfire.com/
a majne ještě VGR... až bude 310 tak to upravím...
http://www.xfire.com/profile/vgramp/
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Jj, díky...
Já Xfire nějaký čas používal, ale protože se přes něj v nešlo dostat do virtuálních válek ala AFW, tak jsem ho přestal používat...no a teď už se AFW nelétá, ale jsem na to HL tak zvyklý, funguje to bez problémů, tak nějak nemám potřebu přecházet...
Ale sere mě ten GF přístup, je to pako...
Upravil 310_BleskovejPodrs, 06/05/2011 08:50 |
|
Autor |
AMP
Pilot
|
No a ve finále jak šturm ukládá IP navštívených serverů tak všude lezu přes IP. Xf používám jen pro info kdo kde je.
Ale nic z toho neřeší prístup adminů... a ztoho se mi chce
|
|