Autor |
Nastavení DirectX v conf.ini |
LangMaster
Pilot
|
Ještě jednou zdravím jak jsem uvedl v rychlim chatu nastal mě problém s Bombsight Tablem po nainstalování Win7 64bit a nových ovladačů na ATI přestal byt vidět zůstava jen pod oknem hry nikde jsem nenašel jak tenhle problém odstranit jen jediná vec změnit openGL na DirectX pak je vše OK ale nastal další problém jak spravně nastavit v cfg ty spravné hodnoty když se všichni zajímají jen o OpenGL tak pokud máte někdo podobný problém nebo nějaký návod tak sem snim děkuji předem.
|
|
Autor |
RE: Nastavení DirectX v conf.ini |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Čéče, já ti nevím...IL pod DX nikdy nebude vypadat tak jako pod OpenGL...
Jestli to chceš opravdu provozovat pod DX, tak prostě spusť ILa, vlez do nastavení detailů a dej všechno na max...připoj se někam online a zkus jak se to bude hejbat a jak to pojede...pokud OK, tak ještě můžeš vlézt do conf.ini a ručně to poladit a zkusit vyhonit detaily ještě výše...(případně mi ten conf.ini můžeš poslat a já to zkusím)...
Ale jak píšu, v DX nelze nastavit detaily na Perfect, to lze jedině pod OpenGL...
|
|
Autor |
LangMaster
Pilot
|
JJ kdybych měl alespon solidní náhradu za Bombsight table v DX to jde akorad voda je divna a jeste nejaky efekty
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Já nevím. Ale pod DX ta grafika vypadá hroně..hlavně někde nahoře tam nejde vidět vůbec nic..
|
|
Autor |
LangMaster
Pilot
|
Ja si myslim že zůstanu u OpenGL a bude se bombardovat na automat už trenuji člověk si myslí že když má něco nového tak je to lepší v tomhle případe asi ne nejhorší je že tu už mám jen Visty origo v šupliku ale to je stejne jako Win7 Win XP už nemam .
|
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
tak ted si tedy urazil Win7, to je hřích říkat že Win7 sou stejny jako Visty
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Pravda pod vistama sem skoro problemy nemel pod win 7 uz nekolik
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Lanýž vole, ja jsem ti říkal, že ti pošlu Bombsight table prepsanou v excelu, jenom si to vytisknes a budes mit tri papiry nekde pod joyem. Dale neni od veci Obluduv navigacni tůlkit, kterej je tady někde na stránkách. Ono je hezký házet automatem, ale třeba Pešunk žádnej nemá
|
|
Autor |
LangMaster
Pilot
|
Prosil bych žádné urážky no to sice nemá Pe automat ale to když tak nahonín na klávesnici G15 a ještě k té papírové podobě proč už neposílas !!! Mail -ok1slm@tiscali.cz
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
He he,klid..Tjurma tě určitě nechtěl urazit..navíc si od něj v budoucnu vyslechneš i horší věci než Lanýž a vole,tak se na to psychicky příprav a indulonu k tomu..
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Odesráno, Lanýž vole
|
|
Autor |
LangMaster
Pilot
|
Jj já to beru a nepo... se s toho jen jsem potřeboval nějak začít větu nejsem žádnej cimprlich nějak se domluvíme
|
|
Autor |
LangMaster
Pilot
|
Jo díky Tjurmic já jsem začal do toho BT2 a IL-2 začal vrtat po informací že jak chci u 311 bombardovat bez BT2 že je to základ u 311
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
BT2 není základ a nutnost...buď můžeš používat ji, nebo papírovou tabulku jak píše Tjurma, nebo si ty úhly pamatovat
Pokud používáš automatiku(a ani to není podmínkou, viz. níže), tak ani BT nepotřebuješ, TAS si můžeš spočítat z hlavy následovně:
Přepočet IAS(indikovaná rychlost) na TAS(skutečná rychlost) na základě letové hladiny:
S každými 1000ft(300m) nárustu výšky stoupne TAS o 2% IAS.
Př.: Letíme ve výšce 20000ft, na rychloměru máme IAS 250 mph...
20000/1000= 20*2 = 40
40% z 250= 100
100+250= 350 a to je naše TAS kterou nastavíme do Nordena
Je to přibližné(ale překvapivě přesné ), poté co spustíte zaměřovač a začne se sklápět na cíl, tak provádíte korekci nastavení rychlosti zaměřovače:
a ) Pokud se sklápí moc rychle a jde vám před cíl, tak máte nastavenu moc velkou rychlost, musíte ubrat...
nebo
b ) Pokud se sklápí moc pomalu, tj. zůstává za cílem, musíte přidat...
----------------------------------------------------------
Tzn. že i u Peškového zaměřovače nemusíte znát úhel a nepotřebujete na to žádnou tabulku ani program...
Vím výšku(6000m), vím indikovanou rychlost(320km/h), vyjde mi TAS(6000/300=20*2=40, 40% ze 320 je 128, 128+320= 448 TAS) a to nastavím do zaměřovače který mi ukáže úhel...trefit se s tím dá, zkuste...musíte akorát dobře počítat...
Když už jsme u těch přepočtů z hlavy, tak tady máte ještě další užitečný:
rychlost 200 ft/min = 1m/s (pokud tedy stoupám rychlostí 2000ft/min pak to je 10m/s)
|
|
Autor |
LangMaster
Pilot
|
Jo diky všem Tjurma mě poslal ty tabulky tak že je vše Ok
|
|