Pokud tam chceme zachovat jak tenhle procesor (Intel), tak grafickou kartu (NVidia), tak není moc na čem víc šetřit, ostatní komponenty jsem vybíral hlavně podle ceny, ale zároveň i aby za něco stály. Monitor bych já osobně vybral ještě jiný, ale to by se o další tak 3.000 prodražilo. Pár stováků by se dalo ušetřit změnou mechaniky z Blu-Ray na DVD, ale pod 20.000 se ani tak nedostaneš.
Celkově je to u CZC i s montáží a dopravou (DPD) za 28.803,- Kč
to co tady nahodil Podrs, bych bral, az na monitor (radsi 16:10), dalsi priplatek ale bude urcite za disky - SSD a normal sata (pokud to pouze nevypadlo z polozek) - no vlastne me to melo dojit, kdyz sme se o tom v aute bavili, pokud delas cely new PC vzdycky to bude stat jeste neco navic, ale rozhodne zas budes mit vystarano, takze bych to zainvestoval
edit: aha disky uz doplneny
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
Upravil 310_Pip, 05/05/2012 19:27
Přidán 06/05/2012 11:22
Taky se pomalu chystám omladit sestavu. Čekal jsem na Ivy Bridge a zatím spíš zklamání, jsem zvědavý jestli se jim povede odladit ten 22 nm proces a snížit napětí, aby tolik netopily. Uvidíme za 2 měsíce až připlujou nějací kapříci...
Ve čtvrtek přijdou na účet peníze tak teda do týhle sestavy asi pujdu...
Jen ještě jedna otázka. Neni mi jasný kolik má ta základní deska vlastně USB-ček. Píšou tam tohe: - k dispozici je čtveřice USB 2.0 portů a dvojice portů USB 3.0 na zadním panelu. Šest USB 2.0 a dva USB 3.0 poskytují interní konektory
V tom případě si připlatí dalších cca 1700 Kč na neOEM verzi. Anebo si koupí OEM, předpokládám že během následujících 5 let nový komp Jáchym kupovat nebude, takže mu nebude vadit, že ty widle nikam jinam nedá (což stejně není tak úplně pravda ).
Takže kup ty OEM Jáchyme, AMPa neposlouchat, stejně to byl jen nějaký výkřik bez udání důvodu, že jo AMPe? Asi se právě vrátil v deliriu z noční
Ve čtvrtek přijdou na účet peníze tak teda do týhle sestavy asi pujdu...
Jen ještě jedna otázka. Neni mi jasný kolik má ta základní deska vlastně USB-ček. Píšou tam tohe: - k dispozici je čtveřice USB 2.0 portů a dvojice portů USB 3.0 na zadním panelu. Šest USB 2.0 a dva USB 3.0 poskytují interní konektory
4+2 vzadu a 6+2 si můžeš nechat vyvést externě podle toho, jestli to bedna dovoluje třeba na přední panel(většina nových beden, i ta co jsem vybral, tam má 2xUSB na čelním panelu, můžeš případně dokoupit později do čelní 2,5" pozice panel s dalšími vývody)
310_BleskovejPodrs napsal/a:
V tom případě si připlatí dalších cca 1700 Kč na neOEM verzi. Anebo si koupí OEM, předpokládám že během následujících 5 let nový komp Jáchym kupovat nebude, takže mu nebude vadit, že ty widle nikam jinam nedá (což stejně není tak úplně pravda ).
Takže kup ty OEM Jáchyme, AMPa neposlouchat, stejně to byl jen nějaký výkřik bez udání důvodu, že jo AMPe? Asi se právě vrátil v deliriu z noční
Nene nebyl to jen výkřik v delíriu...
1/ U OEM verzí máš podporu jen u prodejce a u neOEM je podpora přímo u Mikrošrotu....
2/ OEM vždy měli omezený počet instalací a pokuď to překročíš tak je to bezbřehá onanijje Widle regnout..
a nikdy neříkej nikdy......
310_AMP napsal/a:
Nene nebyl to jen výkřik v delíriu...
1/ U OEM verzí máš podporu jen u prodejce a u neOEM je podpora přímo u Mikrošrotu....
2/ OEM vždy měli omezený počet instalací a pokuď to překročíš tak je to bezbřehá onanijje Widle regnout..
a nikdy neříkej nikdy......
1.) S Win7 jsem teda podporu jaktěžive nepotřeboval a aktualizace máš, co víc si přát.
2.) Kolikrát jsi musel Win7 přeinstalovávat? Já za dobu co je mám (3 roky) jednou a to bylo HW chybou HDD.
Zdravím vás páni IT , potřeboval bych zhodnotit sestavu nově navrženou , jelikož stávající sestava se mi přeměnila z game na offis . Je to kompromis i s ohledem k ceně . Bude to dělat firma , ne já ...
Grafika :Gigabyte GeForce GTX650 OC 2GB DDR5(128Bit) Procesor:Intel Core i5-3570 3,40GHz Ram :Kingston 8GB(2x4) Chladič :ArkticFreezer 7 Pro HDD :Seagate Baracuda 7200.12 1TB 32MB cache 7200RPM SSD :Kingston 60GB SSD Now V+200 sata3, 2,5" MLC MS : OEM W7 64bit Zdroj :Forton FSP500-60APN 500W aktivní bulk
Jedná se mi o to , aby to nebyl paskvil , chápu , že co názor to jiné , ale kvalita je vykoupená cenou , asi také všichni nejezdíme v BMW . Bylo mi řečeno , že momentálně totok mi musí stačit ( prý i zdroj) a později jde provést upgrade , na stávajícím PC bohužel už né . Když připočtu ostatní komponenty potřebné k provozu + zahoření a sestrojení ... vlezu se do 18 000.- kč . Jako monitor mám LCD 32" full HD .
Děkuji za konkrétní a fundované připomínky .
Zemřít s plným zásobníkem , je jako jít spát s plnejma koulema . VG_B,2 2nd Lieutenand
Upravil BIVOY, 12/10/2012 18:15
BIVOY napsal/a:
Zdravím vás páni IT , potřeboval bych zhodnotit sestavu nově navrženou , jelikož stávající sestava se mi přeměnila z game na offis . Je to kompromis i s ohledem k ceně . Bude to dělat firma , ne já ...
Grafika :Gigabyte GeForce GTX650 OC 2GB DDR5(128Bit) Procesor:Intel Core i5-3570 3,40GHz Ram :Kingston 8GB(2x4) Chladič :ArkticFreezer 7 Pro HDD :Seagate Baracuda 7200.12 1TB 32MB cache 7200RPM SSD :Kingston 60GB SSD Now V+200 sata3, 2,5" MLC MS : OEM W7 64bit Zdroj :Forton FSP500-60APN 500W aktivní bulk
Jedná se mi o to , aby to nebyl paskvil , chápu , že co názor to jiné , ale kvalita je vykoupená cenou , asi také všichni nejezdíme v BMW . Bylo mi řečeno , že momentálně totok mi musí stačit ( prý i zdroj) a později jde provést upgrade , na stávajícím PC bohužel už né . Když připočtu ostatní komponenty potřebné k provozu + zahoření a sestrojení ... vlezu se do 18 000.- kč . Jako monitor mám LCD 32" full HD .
Děkuji za konkrétní a fundované připomínky .
A co zakladovka? a tenhle zdroj bych určitě nebral, už jen kvuli tomu že to je jen 500W kterej by ti tuhle sestevu podle mě neutahl, doporučoval bych minimalně tenhle http://www.alza.cz/corsair-cx600-d359876.htm