Autor |
RE: Freetrack |
LEON
Pilot
|
Kde jsi tu webku kupoval? Já koupil dvě webky ze dvou různých českých obchodů a obě IR filtr měly
RCfree.eu - Diskusní fórum pro RC modeláře |
|
Autor |
310_Majkl
Pilot
|
Tak když ten IR filtr nemá, tim líp,ne.
|
|
Autor |
laeb
Pilot
|
Objednaval jsem ji na hry.kuma.cz za 339,- Take jsem z toho prekvapen. Ale pokud by tam filtr byl, tak by to nefungovalo. Ale ja vazne nic nevyndal a Freetrack je funkcni. |
|
Autor |
310_Jachym
Pilot
|
Snejku, Muky, Langu, Leone mám problém.
Pořídil sem si taky PS3 eye, Ir filtr mám venku problémy s padáním softweru pro freetrack sem taky vyřešil, ale nemůžu z tý kamery dostat víc jak 30 fps.
Prostě ať dělám co dělám freetrack mi ukazuje 30 fps a nejde to nijak zvýšit, čímž ta kamera jaksi postrádá jedinou výhodu kvůli který sem si jí pořizoval že.
Kde je chyba? Díky..
Upravil 310_Jachym, 23/09/2012 17:17 |
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
Asi možná blbá otázka zmé strany, ale ono jde dostat z kamery víc jak 30 fps??. (nemám tedy tu samou kameru)
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
310_Pip
Pilot
|
310_Runner napsal/a:
Asi možná blbá otázka zmé strany, ale ono jde dostat z kamery víc jak 30 fps??. (nemám tedy tu samou kameru)
z tvoji ne
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey! |
|
Autor |
311_Kerbi
Pilot
|
No mám jednu životní zkušenost... Dokud to funguje, tak se v tom nerejpej... Pokud tě žene touha dostat z kamery víc a víc, podívej se na poučnej seriál Kutil Tim... ten taky furt přidává na výkonu všemu co mu přijde pod ruku
Člověk snadno zapomene, kam zakopal dýmku míru... Ale kde je válečná sekera ví dobře... |
|
Autor |
310_Snakes
Pilot
|
Runnere: Z většiny webkamer víc jak 30fps nedostaneš. Z PS3 Eye ale dostaneš až 125fps. (s nejnovějšími ovladači prý až 187fps).
Jáchyme: Chtělo by to někdy probrat po TS, nebo lovit na internetu.
Např. zde: http://forum.free-track.net/index.php?showtopic=2416&page=1 ... topic založen už před více jak dvěma lety, ale stále mírně aktivní.
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví. |
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
ještě jedna chytrá otázka-)-) předpokládám že čím víc fps, tím plynulejší rozhlížení?? mám 30 a jede mi to plynule na 99% tak nějak si neumím představit těch 125,
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
310_Pip
Pilot
|
310_Runner napsal/a:
ještě jedna chytrá otázka-)-) předpokládám že čím víc fps, tím plynulejší rozhlížení?? mám 30 a jede mi to plynule na 99% tak nějak si neumím představit těch 125,
predpokladas zcela zpravne, ale ne vzdy je vice lepe, taky zavisi na rozliseni atd., a stejne tak lidske oko dokaze zpracovat pouze 60 snimku za sekundu, vsechno navic je tedy zbytecny...
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey! |
|
Autor |
310_Snakes
Pilot
|
Moje předchozí kamerka měla 30fps nebo méně a navíc pomalou odezvu. Upgradoval jsem na PS3 Eye a jedu na 60fps s rychlou odezvou a s občasnými problémy při startu Freetracku
Kdybych měl předtím lepší kameru, tak bych do PS3 Eye nešel ...
PS: Pokud máš ve Šturmu 30fps, pak je ti 125fps na kameře k .... málo platný.
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví. |
|
Autor |
310_Jachym
Pilot
|
Jo tušim že si měl taky A4 tech kameru. Ta byla vážně bídná, jediná výhoda je že nemá IR filtr.
Na internetu sem lovil, freetrack forum mam přečtený a pořád nic. Zkoušel sem různý verze CLEye ovladačů, mam zkopírovanej cleye patch ve freetracku i sem zkoušel v notepadu psát ty příkazy.
Stejně se FPS pořád drží na 30, jedině když snižuju fps pod 30 tak mě freetrack poslouchá a drží hodnotu kterou nastavim, ale nahoru se vždy zastaví na 30.
Upravil 310_Jachym, 24/09/2012 19:53 |
|
Autor |
LangMaster
Pilot
|
JJ PS3 Eye ma možnost jet na 640x480 75fps a 320x240 187fps
|
|
Autor |
LEON
Pilot
|
310_Runner napsal/a:
Je to jak píše 310_Pip a 310_Snakes, okem ten rozdíl v FPS při běžném rozhlížení nijak nepoznáš a pokud někomu jede hra třeba na 30 FPS, tak zvětšovat FPS na webce nemá vůbec smysl. Pokud Ti ale hra jede třeba na 90 FPS, tak rozdíl mezi 30 FPS a třeba 125 FPS na webce můžeš poznat v jednom případě a to při hodně rychlém pohybu hlavou. Alespoň u mě když bleskově přejedu pohled z leva do prava a zpět, tak mi u VX800 webky při 30 FPS obraz velice jemně zaskáče, ale pouze při těch velice rychlých pohybech obrazu. Je to ovšem tak nepatrné, že dokud jsem neměl srovnání se 125 FPS, tak jsem si toho vlastně ani nevšiml a pokládal jsem to za plynulé.
Měl bych ale dotaz, povedlo se někomu rozchodit těch 187 FPS i ve FreeTracku, nejen na kameře? Po updatu CL driverů mi sice jede webka na 187 FPS, ale FreeTrack se po zapnutí po chvíli ustálí na hodnotě 125 FPS (při 320x240), i když mu nastavím v záložce STREAM 320x240@187FPS. Pokud se to někomu povedlo, tak prosím o napsání, jak má nastavený FreeTrack v sekci FrameRate. Mně totiž jde nastavit položka Actual Webcam FPS pouze na 120. Ne že by těch 120 FPS bylo málo, ale když už webka umožňuje víc, tak proč to tam nehodit...
RCfree.eu - Diskusní fórum pro RC modeláře
Upravil LEON, 30/09/2012 21:07 |
|
Autor |
LEON
Pilot
|
310_Jachym napsal/a:
Jo tušim že si měl taky A4 tech kameru. Ta byla vážně bídná, jediná výhoda je že nemá IR filtr.
Na internetu sem lovil, freetrack forum mam přečtený a pořád nic. Zkoušel sem různý verze CLEye ovladačů, mam zkopírovanej cleye patch ve freetracku i sem zkoušel v notepadu psát ty příkazy.
Stejně se FPS pořád drží na 30, jedině když snižuju fps pod 30 tak mě freetrack poslouchá a drží hodnotu kterou nastavim, ale nahoru se vždy zastaví na 30.
Nemáš někde v ovladačích grafiky natvrdo zapnutou Vertikální synchronizaci? Potom by Tě to přes těch 30 FPS opravdu nepustilo.
RCfree.eu - Diskusní fórum pro RC modeláře |
|