Pánové,má účast na jakémkoliv virtuálním dění v následujících třech týdnech nevidím moc růžově,mám před zkouškami a v práci přituhuje, takže se domů vracím hotovej bez chuti lítat..
V říjnu se to snad zlepší..a pokud mě v práci ukončí, tak budu mít času až až..
Pánové,má účast na jakémkoliv virtuálním dění v následujících třech týdnech nevidím moc růžově,mám před zkouškami a v práci přituhuje, takže se domů vracím hotovej bez chuti lítat..
Ani nevieš,ako to Podrs rád počujem Nie,žeby som sa tešil,že nebudeš lietať,to vobec nie,ale zrovna týmto som prechádzal ja, návraty domov o siedmej z práce, unavený, pripravený prednostne tráviť volný čas niekde vonku, strata záujmu o lietanie skrz to všetko, ale včera ako som letel, už som cítil ako mi to hrozne chýbalo Jo a hlásim,že od tohto týždna budem mocť lietať pravidelne
Zítřejší trénink se koná, stejně jako se budou tréninky konat i každé následující úterý...
Na tento ani další tréninky se už nebude upozorňovat přes PM, protože to zasírá schránky a kdo nepochopil doteď, že se budou konat každé úterý ve stejný čas, tak je dutá hlava...
Takže zítra, sraz kolem osmé na TS...
Rozchod...voe...
P.S.: Tréninky budou přes kalendář vidět i nadále a kdo je dostatečně technicky zdatný, může se na ně i nadále přihlašovat po rozkliknutí události v kalendáři...dokonce by to bylo moc fajn, abychom viděli, kdo na trénink chce přijít a kdo nemůže...
Zájemci o vstup k 310ce,
Ti, kterým jsem posílal před víkendem náplň vstupního letu přes PM, nechť se přes toto vlákno (případně PM nebo mé icq) přihlásí buď na toto úterý nebo středu, kdy s Vámi já a Crowley porvedeme vstupní lety...
Polet bude u každého pilota trvat přibližně hodinu (ale snad méně), každý z těch dnů tedy stihneme jen 2 piloty, prvního od 20,00 hod, druhého od 21,00 hod...
Kdo se dříve nahlásí, má přednost výběru...
Jedná se prozatím o piloty Janor, Pip, Voyager a Pallo...
Na úterý 9.11. je nahlášen:
20,00 hod - Janor
21,00 hod - Voyager
Na středu 10.11. je nahlášen:
20,00 hod - Pip
21,00 hod - Pallo
Ostatním zájemcům, kterým nedošla žádná zpráva, není to že bychom na Vás zapomněli, ale je to z důvodu, že prozatím buď nelétáte s námi dostatečně dlouho, nebo jsme se zatím ještě nerozhodli Vás ke vstupnímu poletu pustit (což se může v brzké době klidně změnit )