Mám C2D E6850 3,0GHz, GTX 285 a létám 1600x1200. Bohužel je pravdou, že tento procesor mi brzdí hru. Budu muset přesedlat na 4 jádro, které má v RoFu podporu.
Mám C2D E6850 3,0GHz, GTX 285 a létám 1600x1200. Bohužel je pravdou, že tento procesor mi brzdí hru. Budu muset přesedlat na 4 jádro, které má v RoFu podporu.
Jste moc zmlsaní, hoši Mám stařičkého Athlona 2,4GHz (ještě v socketu 939!), 2 GB RAM DDR1 a GF9800 GT 512MB. Díky nativnímu rozlišení 20" LCD ani v jiném rozlišení než 1680x1050 lítat nemůžu, takže jsem musel oškubat detaily na MEDIUM a pokud mi občas přeleze FPS hodnotu 25, mám druhé Vánoce Vaše uvedené konfigurace musí stíhat RoF na plné detaily... Pokud samozřejmě nechcete 60 FPS stable
Upravil LC_LEON_CZ, 07/02/2010 15:28
310_Ikar napsal/a:
Mate to nekdo doma??? ptam se jestli si mam kupovat. Ze bychom osedlali hadraplany...
Češi se tam potkat dají, i WT letka tam už poměrně dlouhou dobu provozuje svůj dedikáč. Kdo nemá rád COOPky a ulítává si na dogfightech, kde se bezmyšlenkovitě umírá a respavnuje 10x za minutu, pro toho RoF není (alespoň prozatím). Hráč má jediný život a jakmile umře, musí se 10-20 minut smutně dívat jak ostatní létají, než se restartuje mapa. Při smrti se také nulují VEŠKERÉ dosažené sestřely (streak), takže to je opravdu spíš pro hardcore hráče (odtud pramení to rozhořčení některých hráčů, že multiplayer je na h.vno). Pokud vám ale COOP nevadí a budete trávit v RoF hodně času, tak se zase vystavujete opačnému riziku - že si zvyknete na fantastické zpracování simulace letu, turbulence, poryvy větru, praní se s nestabilitou letu apod., takže když pak po čase osedláte opět starý IL-2, hrozí riziko, že s úžasem zjistíte, že vám připadá řízení letadla jako nějaká dětská arkáda, jako by letoun jel po nějakých neviditelných kolejnicích a navíc ve vzduchoprázdnu a začnete se častěji vyskytovat v RoF, než v IL-2. Je to sice možná extrém, ale mně a kolegovi z naší letky se to stalo, takže to riziko tu je Pocit z realističnosti letu v RoF je opravdu o třídu výše, než v IL-2, i když částečně je to určitě dáno i zaměřením hry - WWI letadlo je s okolním prostorem (turbulence, poryvy větru apod.) spjato daleko citelněji, než WWII letadlo...
Asi bys to spustil, ale moc si na tom nezahraješ Tu svoji konfiguraci bych bral jako naprosté minimum (pro rozlišení 1680x1050), přece jen i těch 20-23 FPS občas trhá oči, obzvlášť s TrackIRem http://riseofflight.com/en/about/features
Tady udává výrobce minimální konfiguraci a pod tu určitě nemá smysl jít...
V RoF probíhají za letu neustále pevnostní výpočty všech žeber, nosníků a příček, což musí hodně zatěžovat CPU. Takže se mi na mém obstarožním Athlonu stává, že po kolmém dopadu na zem, mi nejdřív PC 5 sekund chroustá a teprve pak se začne bortit konstrukce dle pevnostních výpočtů. (Doufám, že tím nepůsobím nějaké lagy ostatním při multiplayeru)
Upravil LC_LEON_CZ, 07/02/2010 16:07