Autor |
Ohavnosti na krídlach |
Stanlee
Pilot
|
Som si istý,že nie som jediný,koho iritujú paródie britských znakov na krídlach spitov a hurricanov. Co s tým, vážení? Skiny su na všetkých serióznych servroch zakázané... Myslím,že Mat Manager to nejakým sposobom upravuje? Má s tym niekto skúsenosti? Alebo sa to dá korigovať aj inak?
|
|
Autor |
RE: Ohavnosti na krídlach |
Gringo
Pilot
|
Jo takový blbouni mě taky serou, ale jak píšeš: Na všech seriózních servrech (Spit vs. 109 a Zeke vs Wildcat) jsou skiny zakázaný.Tudíž nás to nemusí nějak iritovat.
No a pokud potkám na AH_Dedicated Spita s německejma křížema, tak ho s klidem sundám.Statistiky tam nejsou a nebožák nemůže říct ani hovno.Střílel jsem do němce..a že seděl ve spitu, za to už si může sám
No a pak taky občas potkáš cvoka, co má místo britský kokardy na křídlech švestkovej koláč.Do těch je třeba střílet taky.Za urážku
A když potkáš Befko s americkejma znakama.....Sundat! Za to že je to schizofrenik!!!!
Befko s německejma znakama...sundat!!!!
Befko s maďarskejma znakama...sundat!!!
Sundat je všechny..hajzly, za to že nelítaj s náma v pořádnejch letadel s pořádným markingem
Upravil Gringo, 02/07/2009 11:12 |
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
Gringo,asi sme sa nepochopili,mal som to napísať výstižnejšie
Nepáčia sa mi ako IL vykresluje britské výsosné znaky. Najma teda ich farbu, v ilovy je taká nejaká nechutná svetlo modrá a ani ich poloha nie je celkom kóšer. Navyse ja mám z tej kružnice nejaký mnoho sto uholník,ale kruh to isto nie je
Bavil som sa svojho casu na tuto tému s Maxom,ale už si nepamatám,ako to riešil
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
Hmmm..aha.A já se tak rozohnil
Jo existuje prográmek, kterej ti překreslí všechny markingy, tak že vypadaj historicky přesně.Ale zrovna teď mi na srazu někdo říkal, že se ti tím šturmovik hrozně zvětší.Až nehorázně zvětší.Tuším až na 65 GB.
Ale nevím co je na tom pravdy..piv už bylo moc
|
|
Autor |
Mrtvola
Pilot
|
Já na starým operáku používal MATa a bylo drobet lepší, ale to se dost lítali minispecky takže mi byl naprd. Dá se tam nastavit ledacos, je fakt, že kokardy tam vypadají líp a můžeš si hrát ošoupáním a s číslama. Za němce se jde vyřádit trochu víc a jsou tam znaky různých válčících států (opravený finský hákáče, kombinovaná letka SNP). Jsou tam na výběr znaky toho kterého období a bojiště. Ale to okno výběru je tak prasácky udělaný, že se v tom jentak nedá moc vyznat.
Co se týče místa zapomněl jsem kolik měl adresář předtím a potom...
Nemám žádnou skvělou grafárnu a tak mi ten bordel na křídlech zas tak nevadí.
|
|
Autor |
CSW_Karlos
Pilot
|
No, ja sem to vyresil timhle http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=11582&highlight=decalshine
Sice je to pod modem, ale me to uplne na to blbnuti staci, defakto tam mas opraveny vsechny znaky tak, ze nevypadaji tak rovne, ale jsou nadherne plynuly s krivkami letadel...
Musis mit tusim jeste Avala PlaneShine, aby ti to vse fungovalo, tady je odkazhttp://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=1622
Zkus to a uvidis, ja jsem s timto modem max. spokojen a nezabira to tolik jak MAT manager..
|
|
Autor |
310_Max
Officer
|
310_Stanlee napsal/a:
Bavil som sa svojho casu na tuto tému s Maxom,ale už si nepamatám,ako to riešil
No, nevyřešil Já si vozím vlastní skin bez markingu a na ten dávám ty ošklivé ilovské markingy
We fight to rebuild. |
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
Max a ten vlastny skin bez markingu je na Zeke a Spitoch dovolený
|
|
Autor |
311_Liboch
Officer
|
Můžeš si dát vlastní jakýkoliv skin, ale kde nejsou zapnuty, tam tě každý uvidí v defaultním.
Problém spočívá v tom, že někdo si to neuvěkomuje a vypíná si marking. Dotyčnýmu totiž nedojde, že nikdo ten jeho skin s krásným markingem neuvidí. A tak tam občas poletují letadla bez jakéhokoliv označení.
Takže pokud máš krásný skin s markingem, vždy si ho pěkně zkurvi zapnutím ilovského markingu.
|
|