Autor |
Nový IL2 pro konzole |
AJaromir
Pilot
|
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27852&r=top Řekněte svůj názor Pozn: proč neudělají podobnou grafickou verzi i pro PC :/
Upravil AJaromir, 06/06/2008 22:49 |
|
Autor |
RE: Nový IL2 pro konzole |
311_Rampa
Officer
|
protože konzole maj mnohem větší výkon než PC a můžou si takovou grafiku dovolit
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
je to trochu slozitejsi, ano konzole maji velky vykon ale neni to ani tak vykonem samotneho HW ale tim ze konzole je konzole nic se na ni nemeni vsechny funkce jsou naprosto presne znami a jde znic vyzdimat maximum (viz god of war 2 na starickem PS2) na proti tomu PC je kazde jine a psat pro to je slozitejsi.
Nadruhou stranu spousta konverzi z konzoli na PC vypada podstatne lepe nez nakonzoli co se tyce grafiky.
Nicmen kdo kdy videl screeny z BoB tak vi odkud se ta grafika vzala, takze pokud se nedky dockame PC verze muzem se tesit na to same.
BTW klasickej IL s hires texturama nevypada o moc hur.
Upravil 311_Tank, 07/06/2008 00:26 |
|
Autor |
ECL_MiKeY
Pilot
|
Vypada to pekne |
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
Já se na to musel přestat koukat,musel bych se rozbrečet
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
je to nadhera...hned ako som to videl,zacal som upravovat svoj config smerom hore, takze Gringo,uplne ti rozumiem
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
No tak to byl ten dokaz na bonusweb, v rychlovce, kterej tam hodil Horrigan. A tam pisou, ze by to melo bejt i na PC. esi teda ty vete dobre rozumim: Vyjde vedle PC na Xboxu 360, PS3, PSP a NDS během roku 2009.
Nebo je to nejaky novinarsky ptydepe a melo by tam bejt: Vyjde vyjma PC....??
Upravil 311_Tjurma, 07/06/2008 12:55 |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
311_Tjurma napsal:
No tak to byl ten dokaz na bonusweb, v rychlovce, kterej tam hodil Horrigan. A tam pisou, ze by to melo bejt i na PC. esi teda ty vete dobre rozumim: Vyjde vedle PC na Xboxu 360, PS3, PSP a NDS během roku 2009.
Nebo je to nejaky novinarsky ptydepe a melo by tam bejt: Vyjde vyjma PC....??
Na Bonuswebu to maj blbě opsaný z jiného webu, tohle bude jen pro konzole...
|
|
Autor |
Dave
Pilot
|
uz ted zacinam setrit na novy kompl at si to pak muzu vychutnat na plne detaily( tedy jestli to vyjde na PC)
P.S. to bude pak navigace
uz to slysim:,,Kde jsi? Nekde na poli":sm03:
Upravil Dave, 07/06/2008 15:31 |
|
Autor |
HorRIgaN
Pilot
|
To jsou taky takový žemloudi na tom bonuswebu. Člověk se těší a takle to musí zhatit.
|
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
Ja myslim ze zatim muzeme bejt v klidu...ono to nebude tak horky..a kdyz se pozorne kouknete na to video, chovani letadel, vybuchy bombru po sprse kulicek z hurriho apod, tak to prave bude neco presne na konzoli...mam tuzeni ze na PC (pokud nekdy) pujde asi trochu pozdeji (nejpozdeji vsak do 14ti dnu) nejaka advance verze...na koukani mame film...my chceme neco litaciho, co nevic podobnyho skutecnosti...;-)...doufam ze se toho dockame, i kdyz jak pise Tank, on ani ten IL neni pri max nastaveni k zahozeni... jak ted po letech zjistuji
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
Tak hoši právě jsem se dočetl na netu že to bude i pro PC....hláška typu...že budou vidět i jednotlivé díry po střelách.....no jsem zvědav
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
311_Hero napsal:
Tak hoši právě jsem se dočetl na netu že to bude i pro PC....hláška typu...že budou vidět i jednotlivé díry po střelách.....no jsem zvědav
A zdroj? Protože já četl na všech cizích webech že to bude jen pro konzole...na českých webech si asi rádi vymýšlejí...:jamamoto:
|
|