Autor |
Další speciálky |
310_Cibule
Officer
|
Koukal jsem, že je v plánu letět Dollitlův nálet na Tokyo. To by bylo super. Chtělo by to spočítat palivo přesně tak, aby vyšlo jen do "Číny" a pak bychom začali padat. Ti by se mi líbilo.
Už se někdo zkoušel odlepit s naloženou bé pětadvacítkou z letadlovky? Jde to? A šlo by jich třeba šest či osm napáskovat na palubu? To by byla paráda. A mohli bychom předtím zkusit i ty tréninky na letištích, jak je dělali Američané.
|
|
Autor |
RE: Další speciálky |
311_Rampa
Officer
|
jj, to bychom mohli. Ono se to bude ještě zkoušet a vybírat vhodná mapa, pže snad žádná není tak velká Až se čas naplní, rozjedem tréninky
|
|
Autor |
310_Monty
Pilot
|
s 310_Maxem sme litali 25tky a jde ostartovat z 1/4 letiste v pohode sice se malem urve zadni strelec ale jde to |
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
Zní to fajně.
Nicméně pochybuju o tom, že jsme schopni naskládat B-25 na letadlovku, nepozabíjet se a ještě odstartovat a nedejbože někam letět. Vzpomeň jak to vypadalo na Megažbluňku
Na DF to nedáš (stojící letadlovka) a na coop když jeden udělá chybu tak jsme pérdeli pane hrábě. Možná by to stálo za konsultaci s nějakým speciálkovým guru (Edison?)
|
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
no tak když nás to poletí 10, tak se dá 10 letadlovek, já vím, že to není košér, ale bude to asi jediný možný řešení... hlavně se to všechno natrénuje atd...
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
Chce to vyzkoušet, jestli se dá vůbec na carrier B-25 povolit. Doma to půbnu.
A mapu bychom nějak odladili. Ostatně, která je největší mapa s mořem? Singapur? Vím, že když jsem tam lítal kampaň, tak při coveru Blenheimů těm AI žebrákům došla šťáva při návratu ještě na Japonském území
|
|
Autor |
Dave
Pilot
|
S B-25 se da z letadlovky vzletnout docela snadno, jen je potreba, aby ta letadlovka plula co nejrychleji.:sm03:
|
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
termín týhle specky se upřesní až za dlouho... je v seznamu tuším jedna z posledních
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
Otestováno.
DF
B-25J - 25% paliva, bez pumové výzbroje a s pohublým vyhladovělým personálem bez problémů vzlétne. Jen proto aby po 100 m zase ladně přistála do vln
COOP
B-25J - 50% paliva, 12x100lb plomba - letí a letí a letí...
Pokud budeme věřit Hardballovi, tak 50% by mělo být 1026 km. Tak už se třeste Tokijané (nebo Tokijci).
|
|