Autor |
Target Tobruk |
310_McMarty
Officer
|
Zdravím pánové, kdyby to někoho zajímalo ... http://targettobruk.twsim.net/download/
Zde diskuze I/JG1 ... samé nadšené komentáře.
http://jg1.sk/forum/viewtopic.php?t=231&postdays=0&postorder=asc&start=0
Již to stahuji ..
Upravil 310_McMarty, 05/08/2007 14:25 |
|
Autor |
RE: Target Tobruk |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Tak to zkus a poreferuj...:fuci:
Upravil 310_BleskovejPodrs, 05/08/2007 15:38 |
|
Autor |
311_Liboch
Officer
|
Tak proto je na servrech tak málo lidí, voni už všichni lítaj něco jinýho Stáhnu a jdu zkoušet.
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
je tam Lancaster ...vypadá to fakt dobře...ty obrázky z letu...to je opravdu nádhera, jestli mě štvalo že mi shořela grafická karta...tak už rovnou kopu vzteky do stolu...
Upravil Hero, 05/08/2007 17:57 |
|
Autor |
Hero
Pilot
|
http://www.targetware.net/ no to snad není pravda....kouknětě na sreenshot ze hry....tady právě dostal Oleg facku až upadá pod stůl....hra je zadarmo ..je to multiplayer..jen je třeba se registrovat............jo a ještě se koukněte na tenhle odkaz...nevim kam to zařadit tak se na to koukněte http://www.airwar.ru/other/draw_ow.html#2
Upravil Hero, 05/08/2007 18:07 |
|
Autor |
Hero
Pilot
|
no a nakonec jsem zjistil že na Wellingtonu se vesele pracuje, a že Liberátor už je skoro hotový už to vidím jak budeme házet na ponorky ty hlubinný bomby ...bože dej mi graficku kartu..dneska večer se jdu modlit do kostela ...tak zase Edit. liberator už je hotovej
Upravil Hero, 05/08/2007 19:16 |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
No já jsem zase na fórech četl ohlasy že jediný co na tom je dobrý(pěkný) jsou ty letadla a kokpity...letový model, damage model, efekty, výbuchy a terén nejsou nic moc a je to takové nedotažené...ono se taky není co divit když to dělají jen nějací fandové zadara...a online to prý nelítá nikdy víc jak 8 - 10 lidí což taky není nic moc...
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
no to je jasné že to moc lidí nelítá protože to moc lidí nezná....ostatně my jsme toho jasným příkladem....už jakou dobu to existuje a my se to dovídáme až teď....pravdou ale je, že pokud tam je liberator...a když by tam byl Welouš a nějaká rozumná mapa....tak je to pro mě bomba....uvidíme jak dopadne BoB, když tam bude Wellington a bude to rpzumně hratelné....je to pro mě jasná volba..když ne tak zkusím ten Tobruk
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
311_Hero napsal:
no to je jasné že to moc lidí nelítá protože to moc lidí nezná....ostatně my jsme toho jasným příkladem....už jakou dobu to existuje a my se to dovídáme až teď....pravdou ale je, že pokud tam je liberator...a když by tam byl Welouš a nějaká rozumná mapa....tak je to pro mě bomba....uvidíme jak dopadne BoB, když tam bude Wellington a bude to rpzumně hratelné....je to pro mě jasná volba..když ne tak zkusím ten Tobruk
on někdo pořád věří, že BOB bude??? To je mediální mrdka, já se divím, že tomu lidi pořád věřej, jinak kdysi jsem měl na atárku nějakej sim na lancastera a byl to šit. tož nevidím důvod věřit, že kvůlivá lancasteru a velouši to bude nějaká bomba, pokud by byla, nikdo by o ničem jinym nemluvil a hlavně by to bylo za tintily. Ať žije Šturm!!!!
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
311_Hero napsal:
no to je jasné že to moc lidí nelítá protože to moc lidí nezná....
To že to neznáš ty a pár lidí tady u nás neznamená že to nezná nikdo ostatní...já o tom vím už asi rok,ale nějak mě to nazaujalo tak jsem o tom ani nepsal...na SVK o tom jede debata celou dobu co tam jsem registrovanej,což je víc než rok...takže minimálně celá komunita SVK o tom ví a stejně to nikdo nelítá(možná tak 2-3 piloti jo)...proč? :jamamoto:
Až budeš moci,vyzkoušej to a pak nám řekneš...myslím že to bude jako přecházet z ILa na AOE...ve svý době to byla bomba ale teď už bych to nehrál Člověk si sice řekne,kurva,mělo to super atmosféru ale atmosféra bohužel není vše, první co člověk zaregistruje ať chce nebo ne je grafická stránka věci a pokud je horší tak už to prostě není ono...(a v TT jsou "prý" pěkná jen ta letadla a kokpity,tj. co můžeme vidět na obrázcích)..
|
|
Autor |
Permon
Pilot
|
Kde seto stáhne?
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
311_Permon napsal:
Kde seto stáhne?
Mrkni na úplně první zprávu od meka nahoře na stránce
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
|
|
Autor |
Noram
Pilot
|
kua stáhl sem to ze hry nešlo to rozbalit ,stáhl sem to normálně nešlo to rozbalit tak to si to asi nezalítám v té P47cce |
|