Letu zdar všichni.
Je to mu už skoro měsíc, co jsem požádal někoho z vás o poslání hry IL-2, 1946. S velkým poděkováním pro něj, mi jí zaslal Permon. Začali mi velké strasti a to proto, že jsem neuměl nic a do včilka mám problémy typu: nedržím kurs, lítám nahoru, dolů a občas při útoku to napálím do stojícího tanku.
Ano, mám trenéra. Je to moc hodnej člověk, páč má se mnou svatou trpělivost. ( Sám s počítačem moc neumím a cítím se jak Kouďák ze seriálu Krok za krokem. Nevím proč, ale špatně si v tomto ohledu pamatuji, co a jak se má spustit, zmáčknout atd. ) Můj trenér je Permon. Tak nějak se mě ujal a učí mě jak se má létat. Moc mě to baví a občas se i zapotím. Jo, jo, jo jsem zobák.:sm47: Nedá se nic dělat. Lítat, lítat, lítat.
Jsem pevně rozhodnut zůstat u bombardérů. Můj pradědeček byl v druhé světové válce u R.A.F.311 jako mechanik. Jmenoval se Ján Barcaj. Byl to Slovák. Neuznával Slovenský štát a byl pevně přesvědčen, že se musí aktivně podílet na osvobození Československa.Utekl před šmejdama hlinkovcema, s kterých se po válce stali stalinovi komanči. Babička mi tvrdila, že taky létal, ale to jsem z internetu nevyčetl a asi byl jen mechanik. Každopádně jsem rád, že jsem u 310, 311.
Odkaz bratra Jana Žižky: Kráčejte pokorně a spravedlivě po této zemi, která je vaší vlastí! Zaveďte pořádek a kázeň ve všem a všude. Ať jsou čisté duše i srdce vaše. Buďte spravedliví. Každý, i ten nejmenší z těch malých ať v bezpečí má svůj krov i což jeho jest. A hrozí- li nepřítel zvenčí- buďte všichni jedné duše a v jednom táboře!
Přidán 01/06/2007 09:09
To je supr když vidím že někdo začíná lítat šturma.Sám si vzpomínám jak jsem začínal já a byl jsem vydřenej z každýho povedenýho přistání.....Akorát se mě nikdo neujal a všechno jsem se učil sám.No a když jsem si myslel že jsem dobrej tak jsem se poprvý připích na dogfight server a zjistil jsem že umím pořádně akorát dvě letový sestavy a sice:Nadrobno a Pokrájet...aneb vodkud to sem kua vlítlo.Jo padák byl můj druhej brácha.Nicméně po roce a půl na dogfightu,když už jsem si zase myslel že jsem dobrej,jsem s posvátnou ůctouvyťukal číslo na icq-nábor k 310.No a pak mě bez veškerýho varování a se škodolibým usměvem na rtech vrhli rovnou na Airforcewar a já jsem po tomto křtu ohněm zas byl vyvalenej jak puk.Jo člověk se má furt co učit a když si myslí že je dobrej tak se pokaždý najde týpek kterej ho sejme.:sm23:.....viz. Ikar mě na AH
310_Mamutak napsal:
Koukám že řiťopichové maj čerstvý masíčko upřímnou sousrast...
He he zavidis vid? Husito u nas v letce je krasne teplisko, nemas se ceho bat, vsichni te dozajista zasveti do taju letani a jinych tajnosti, obzvlaste velitel 311_OTU je vsehoschopny clovek. Tak se tedy nekdy pripichni na TS.
Výborně jen doufám Husi, že až příjde na lámání chleba...tak doufám že půjdeš ve stopách svého dědečka tedy směrem 311 at si tě můžeme dát k objedu....jak psal mamuták
Přejít na:
Přihlásit
Ještě nejsi přihlášený ? Klikni zde a registruj se.
Zapoměl jsi heslo? Pro získání nového klini právě zde.
Rychlovka
Musíte být přihlášeni, abyste mohli přidat zprávu.