Pánové, pro někoho je toto možná už stará věc. Pro mě ale každopádně objev, který mě totálně rozsekal!
FSX jsem si nainstaloval, už když jsem začínal s virtuálním létáním. Vyzkoušel - a šlo to pryč... Nicméně po tom co jsem někde na netu zavadil o letadla od A2A a zjistil, že mají nejen moje oblíbené ameriky Razorbacka a Mustanga, ale taky třeba B-17 i Spitfire, a prohlédnul si jejich neuvěřitelně reálné modely s plně ovladatelnými funkcemi (všechny páčky a tlačitka v kokpitu jsou ovladatlné, všechny budíky živé!), rozhodl jsem se dát FSX ještě šanci.
Dal jsem tomu tedy pár hodin studování hledání odkazů a pod. a začal sosat, instalovat a implementovat módy. Nyní má můj FSX 50GB na disku a to tam nemám zdaleka všechno.. ALE!
Podobný výlet k sopce sv. Heleny jako ve videu níže už jsem si udělal, a stojí to opravdu za to! Akorát to u mě vypadá ještě líp, protože jsem si do toho narval mimo jiné i prográmek FSX Shade (pro představu odkaz taky níže), který upravuje stínování a nasvícení terénu podle slunce.
Mustafááá - a že není prdel všechny ty koníky ukočírovat! (Jedná se o předváděčku modelu letadla, ne okolního světa, ten je tam snad defaultní) https://www.youtube.com/watch?v=cUOmJzxoaCA
Kdyby to někoho lákalo, tak jsem (dokud si to čerstvě pamatuji) schopný pomoci s nalazením všeho potřebného a následnými instalacemi a implementacemi. (Např. reálné scenérie, globální úpravy povrchu zemského, reálné vektory pro správné umístění a vedení silnic, řek, pobřeží, jezer, reálné prostředí - atmosféra, mraky, slunce, déšť, světla, vylepšení letových modelů - reálný vliv turbulencí, dosažení konstrukčních limitů, atd. ...)