Vontíku, neměl jsi někdy pekelnou chuť opravit ve Snowrunneru nějakou část cesty, která pořád jenom zdržovala? Tak tady to asi půjde. RoadCraft - Reveal Trailer.
Z pohledu cooperace v multiplayeru to má zdá se větší potenciál, než dosavadní Spintiry a Snowrunnery...
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví.
Ne, bitky ve dvojce jsou rytmičtější, plynulejší, na hraní rozhodně příjemnější, a jelikož mě dialogy oceli zkrátka bavily, přiznám se, že byl můj Jindra nakonec přeci jen o fous větší násilník, než jsem původně plánoval. Potěšily mě také drobné novinky, třeba možnost vyrazit zbraň z ruky či se vyhecovat (a zvednout si statistiky) bojovým pokřikem. Mordování jde obzvlášť od ruky, když si člověk předtím pěkně z plných plic zařve, to dá rozum.
A vrah-alchymista řeší problém s možná největší elegancí: Jak zlověstný stín se přikrade ke kotlíku, otráví jídlo a počká.
Na pozadí opět funguje RPG systém – nezkušený špeh se prozradí snadno, zběhlý vrahoun skoro není vidět. A máme také mimochodem čest se snad první hrou, kde je potřeba si dát pozor na tři smysly nepřátel, tedy nejen zrak a sluch. Když to totiž přeženete s přírodním životem bez koupele a do plížení se pustíte obklopeni odérem schopným zpřehýbat železný plát, nepřátelé vás regulérně mohou také ucítit. Prostě se otočí za smradem a tichá mise je v kopru. Což je, nemůžu si pomoct, naprostá pecka. Vtípek „cítil jsem ho dřív, než viděl“ najednou nabírá úplně nový rozměr.
Takže, kdo se rozhoduje, zda koupit či nekoupit, můžu jen doporučit po odehraných 12 hod
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!