311_BleskovejPodrs napsal:
Tak Tjurma už mi psal jak slintá blahem a že mu Alice musela měnit spodní prádlo poté co zakusil jaký to je s trakýrem...mě to čeká dnes nebo zítra
Jo akorát nezvyk jako kráva, pak jsem lítal s Rampou a hrůza, já nic neviděl Tak jsem se jal potrénovat kroucení hlavy v offlinu a už to bylo lepší, uvidíme večer:sm59:
hosi, nebudu se rozepisovat jaka to je traga to litani s trackirem, ale...kdyz ho vypnu tak se mi nevipne korektne a zustane vzset v non responding...dela vam to taky?? (vista 64)...
..a jeste jaky kdo pouzivate nastaveni???
310_Ikar napsal:
hosi, nebudu se rozepisovat jaka to je traga to litani s trackirem, ale...kdyz ho vypnu tak se mi nevipne korektne a zustane vzset v non responding...dela vam to taky?? (vista 64)...
To by moh delat ovladac, zkus na netu najit nejakej aktualni. Ale me to jede ok, akorat musim pustit ze vseho nejdriv trackyr a pak az hyperlloby, jinak mi pak nejde centrovat ani vypinat ve hre, ale co je dneska dokonaly ze?
310_Ikar napsal:
To by moh delat ovladac, zkus na netu najit nejakej aktualni. Ale me to jede ok, akorat musim pustit ze vseho nejdriv trackyr a pak az hyperlloby, jinak mi pak nejde centrovat ani vypinat ve hre, ale co je dneska dokonaly ze?
ovladac jsem aktualizoval, zkusim jim napsat, neni to nic tragickyho, na rozdil te me orientace s nim
A co to zkusit pustit jen na jednom jádře?Třeba to dělá psí kusy kvůlivá tomu že to jede na více...dá se to tuším nastavit ve správci úloh kdy tomu programu od tira přikážeš aby se spouštěl jen na jednom jádře...
Kurna, tak se mi ten track nejak sere....nastavil jsem beh na jedno jadre, ale nic, proste se nevypne musim pres task manager..ale ani potom zustane vyset ikona v systrayi a nejde uz ani zpetne spustit...que?? jakoby nestacilo ze s tim hovno vidim
napada vas neco??
Rozhodně ho nejdřív odinstaluj a znovu pak nainstaluj.Přehoď si ho do jiný zdířky USB než byl a radši do Defaultní co je na desce ,ne do rozšiřující.
Zapni si ho pro začátek bez 6 dof nebo osy pro 6 dof v menu zakaž.
Já také používám defaultní combat profil s křivkama agressive.Rozhodně si pro začátek neměnit klávesový zkratky f9-vyp,zapůf12 centrování
To že Tir blbne je asi opravdu problém napájení toho jednoho slotu USB.
Rufu napsal:
Rozhodně ho nejdřív odinstaluj a znovu pak nainstaluj.Přehoď si ho do jiný zdířky USB než byl a radši do Defaultní co je na desce ,ne do rozšiřující.
Zapni si ho pro začátek bez 6 dof nebo osy pro 6 dof v menu zakaž.
Já také používám defaultní combat profil s křivkama agressive.Rozhodně si pro začátek neměnit klávesový zkratky f9-vyp,zapůf12 centrování
To že Tir blbne je asi opravdu problém napájení toho jednoho slotu USB.
jj, dik, presne timhle to bylo, dali jsme to s Podrsem dohormady. Uz je to OK
Aby toho nebylo dost, tak jeste neco...nejde mi skakat z ILa do voken, resp jde, ale IL se nejak podere nebo co...proste uz se nezobrazi...prepinam okna, to jo ,ale misto ila vidim plochu ale nicim nemuzu hejbat jako kdybych byl v ILovi, musim zase preskocit do voken a shodit ho pomoci task manageru.. s timhle jsem se jeste nesetkal...
310_Ikar napsal:
Aby toho nebylo dost, tak jeste neco...nejde mi skakat z ILa do voken, resp jde, ale IL se nejak podere nebo co...proste uz se nezobrazi...prepinam okna, to jo ,ale misto ila vidim plochu ale nicim nemuzu hejbat jako kdybych byl v ILovi, musim zase preskocit do voken a shodit ho pomoci task manageru.. s timhle jsem se jeste nesetkal...
Zkus ho pustit jako správce. Občas to vyřeší některý problémy. Holt Vista - přátelský software