Prvni je ta, ze kontraband nebude na srazu, pac co prestali litat ty konkordi tak se posta pres louzi desne vlece. Budeme odber muset vyridit v tydnu po srazu.
Druha je ta, ze muzete pomalu rozbijet sva prasatka, pac jsem dal dohromady naklady (doufam ze uz jine nebudou ) a rozpocital co, kdo, jak...
Cena se sklada z ceny zbozi a postovneho, pritom jsem postovne nedelil poctem kupcu, ale pomerem. To znamena, ze treba ja a Tank, platime za postovne nejvic protoze jsme za nejvic nakoupili a Rufu nejmin protoze nakoupil za nejmin. Tjurma ma vysokohorskou prirazku, protoze je to frajer, kterej si necha vozit burinky z emeriky )
pokud jsem tedy dobre pocital tak mi to vychazi nasledovne:
ceny jsou v eurech, platit prosim v eurech
veskere ostatni naklady nejsou zapocitany! jedna se zejmena o pasne, nosne, balne, stravne, osatne, stresne, trpne, pracne atd. atd.
jejich vysi necham na vasem uvazeni
doufam ze vse sedi, pocital jsem to dvakrat, pokud nekdo bude chtit detailni nahled do rozpoctu, tak bude mozny na srazu za velkou irskou!
platbu muzete bud hotovsonem, nebo na ucet, cislo sem hodim.
PS: Mozno platit v Dollaaarech,please? Ojra nemam a mit nebudu...klidne zaplatim o neco vic(dle platneho mnou schvaleneho kurzu), kdyz to bude v zelenejch...
311_BleskovejPodrs napsal:
TOLIK?!? Tak to nechci !!!
PS: Mozno platit v Dollaaarech,please? Ojra nemam a mit nebudu...klidne zaplatim o neco vic(dle platneho mnou schvaleneho kurzu), kdyz to bude v zelenejch...
vyborne, takze jedna sadicka se uvolnila! pro pripadne zajemce, kontakt pres PM
EDIT: co se prachu tyka prachu/ dolare jsou mi trochu naprd, preferuju ty eura, pac mi to smazli z uctu v eurech ;-), pripadne v ceskejch, ale to mi pridela jen starosti s tim ze budu muset do smenarny..a toho casu nemam na zbyt, prijel jsem hlavne na sraz ;-)
EDIT: co se prachu tyka prachu/ dolare jsou mi trochu naprd, preferuju ty eura, pac mi to smazli z uctu v eurech ;-), pripadne v ceskejch, ale to mi pridela jen starosti s tim ze budu muset do smenarny..a toho casu nemam na zbyt, prijel jsem hlavne na sraz ;-)
A na ucet ti to v ceskych poslat muzu?
no jestli mi to prijde na holandskej ucet v eurech tak klidne...
hele, nechci vam to teda nejak komplikovat, ale me jsou dolary k prdu, do statu pojedu az na vanoce (a to neni vubec jisty) takze by mi tu lezely zbytecne prachy, v ceskejch na ceskym uctu je to podobny, pokud mi to das v ceskejch, tak jedine hotove a to s tim musim do smenarny vymenit za eura...anebo tam muzes skocit ty a dat mi to v eurech ;-)
A na ucet ti to v ceskych poslat muzu?
no jestli mi to prijde na holandskej ucet v eurech tak klidne...
hele, nechci vam to teda nejak komplikovat, ale me jsou dolary k prdu, do statu pojedu az na vanoce (a to neni vubec jisty) takze by mi tu lezely zbytecne prachy, v ceskejch na ceskym uctu je to podobny, pokud mi to das v ceskejch, tak jedine hotove a to s tim musim do smenarny vymenit za eura...anebo tam muzes skocit ty a dat mi to v eurech ;-)
EDIT: KURVADRAT!
Ty vogo, my mame s Podrsem zeleny,ktery fasujeme v praci,. pro nas je to vo to vic opruz, bud vymenit koruny na eura nebo menit nadvakrat dolary na eura. Ty bysis v holandii ty zeleny vymenil + bysme ti dali neco trochu vic, kvuliva poplatkum a tak. Rekni si kurz (nejakej ale primerenej) a jedeeem a neseeeer
vyborne! prvni kterej vi co se slusi a patri kdyz neco dostanu pomalu az pod rypak
cislo sem pisnu, jen zejtra musim volat do banky aby bylo spravne pro platbu ze zahranici (konkr. z CR do NL)
jen si zjisti jestli za prevod nebudou chtit nejaky poplatky, pak by bylo jednodussi to vyridit nejak tady...mam podezreni ze tady zaplatis jen za to ze ti v bance odpovi na pozdrav...kurvinkove
ok, prestoze jsem necekal ze se tady budu muset rozepisovat, stejne me to nemine...
Thank you for shopping with NaturalPoint! Below is a
summary of your order (Please save this email for your records, at
least until your shipment arrives).
Order Number: (30635)
Here are the items that you ordered:
Item # Description Qty Price
---------------------------------------------------------------
TrackHat Black 1 $ 9.95
TrackIR 4 Pro 5 $ 899.75
Vector Pro 1 $ 29.95
TrackClip PRO Black 2 $ 79.90
Per your request, your items will be delivered via 2nd Day Air
to the following address:
co se tyka slevy na bundle, Tanku samozrejme ze jsem si vsiml ze objednavas bundle ale situace je trochu slozitejsi :kdyz objednavas jeden kus tak se ti pocita jeden promo kod na slevu, kdyz objednas dva kusy, pocita se ti porad jen jeden kod na slevu, tu jsem si dovolil vyuzit ja...
dokonce jsem jim i volal, abych z nich vymamil jak to udelat, abych delal jednu objednavku na vsechno dohromady ale mel slevu na obe sady, bohuzel komunikace s americkym pracovnikem na tel. lince je obecne velmi slozita (nejen v naturalpointu) takze, mohl bych ti to objednat zvlast, ale slevu by jsi uplatnil na zaplaceni postovneho, a navic pro me by to byla dalsi komplikace... preci jen jsem byl na dovolene...ostatne, nebyl to jediny telefonat ktery jsem s nima vedl a kterym jsem utracel cas na sve vlastni dovce...
ted k vypoctu jednotlivych cen pro vas:
vzhledem k tomu ze uz nejsem v usa a v nejblizsi dobe se tam nechystam, a hlavne vzhledem k tomu ze jsem to platil kartou a odecetli mi to z EUR! uctu tak jsem vse prepocital na eura kurzem kterym mi to strhli z uctu to je 1,540 (coz je mimochodem vyhodne protoze je to stred a bez poplatku)\
ceny postovneho jsou cervene a je to soucast ceny za postovne v usa a postovne do evropy.
cena do evropy je 47 usd
cena po usa je 49,10 (je to cena kdy meli dodat ybozi do dvou dnu, protze na prvni objednavku nereagovalia pak jsem mel malo casu a chtel jsem aby to stihli do meho odletu, to ale nakonec taky nevyslo takze jsem dostal zpet na ucet z celkoveho shipingu 21eur
skutecne postovne je tedy
do evropy 30,50 eur (47usd)
po usa 31,90eur - 21eur t.j. 10,90eur (16,80usd)
dohromady tedy 41,40
jeste bych vas rad upozornil ze si samozrejme take na sebe rozpocitavam postovne a to ve vysi jako bych nemel slevu na bundle
zkontrolujte si i rozpocitane postovne zda sedi s celkovym
ceny postovneho jsou ruzne a rozpocital jsem je pomerove podle celkoveho objemu objednavky (ti co objednali za nejmin plati nejmin a ti co objednali za nejvic tak plati nejvic (prijde mi to spravedlive)
jeste bych pripomel ze zejmena kolem nepotvrzene prvni objednavky a nasledne po ocekavani druhe jsem s nima stravil take skutecne dost casu abych je donutil k tomu aby to vubec prislo, postovne mi vraceli prave proto, ze pres objednani expres doruceni to bezelo standartem...
take bych zminil ze ve statech to nekdo taky musel prijmout , zkontrolovat, prebalit a odeslat sem do evropy samozrejme zadarmo...
taky to tady budu muset vyzvednou, a po dohode s vama to taky predat nebo jinak dorucit(predpokladam ze to nebudu muset taky jeste proclit...)
tak doufam ze jsem na nic nezapomel a ze je to vice mene srozumitelne a prehledne...
...preci jen jeste neco...cele me to dosud stalo cca 690,-eur (cca 1.7250,-) ktere jsem uz zaplatil...cas s tim straveny nepocitam...
Kontrolovat nic nebudu, věřím žes to spočítal dobře... to že bych ti to zaplatil v Dolarech jsem nenavrhoval abych tě nasral nebo ti způsobil nějakou nepříjemnost, vyplnulo to prostě z toho že jsem předpokládal že to budeš v zelenejch platit hotově nebo převodem(ten kdo to objednával v USA)...Eura samo seženu, ovšem ne v tak rychlém horizontu abych je měl už na srazu(na to jsem se to dozvěděl trochu pozdě, posledních 5 dní před srazem jsem makal jako šroub a doma jsem se moc neohřál)...ale do předání v příštím týdnu to stihnu Jinak ti samozřejmě děkuji za to co jsi kvůli tomu musel vytrpět, na srazu si to můžeš ode mě a Tjurmy vybrat v naturáliích :sm05:
Rufu napsal:
To číslo účtu prosím ,kurvadrát.
Jsem mírně rozmrzelý že vůbec někdo remcá .V čechách u Krouzy vás to vyjde na bůro a u Papy jen o něco levnějc.
Dyt je vsechno ok, to remcani je takova normalni ceska vlastnost
Bohuzel pri pruchodu pasem nad nimz sedi investikativci a bedlive patraji po kontrabandu podobneho typu doslo na nejhorsi. Teda neni to nakonec vubec zadna hruza, ale preci jen budouci doktorka celnich ved podpr. Inka Dusledna nam zdrazila nase hracky o celkovou sumu 655,- ká čé DPH jako prispevek na jeji studia!(uprimne nevim kde k te sume dosla, pravdepodobne hodnota pojisteni + postovne) ale i tak mi na to nejak ta moje matika nefunguje...no nic, je to rozhozene mezi nas. tak se tuzte.
uvedene sumicky muzete bud hotove ( v tomto tydnu se jeste dostanu do prahy) nebo na ucet. je to ucet do NL tak bacha na poplatky! zjistete si kolik vam strhnou a zvazte co je vyhodnejsi. pro pripadnou vymenu doporucuju exchange v kaprove ulici v praze (kousicek od staromaku smerem k rudolfinu) http://exchange.cz/index2.php maji podle me nej. kurzy...
pokud budete chtit hotove a hlavne predani(preposlani) dohodnout pres icq, nebo po tel 602250100
IBAN kod: NL82ABNA0571399797
BIC kod: ABNANL2A
Ikar
EDIT: pokud to pujde na ucet, pls zpravu pro prijemce staci nick