Autor |
RE: Il2-Sturmovik: Cliffs Of Dover (BOB) |
310_Pip
Pilot
|
IL2:CoD (sberatelska edice) dneska predobjednan u Playmana
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey! |
|
Autor |
310_Snakes
Pilot
|
Zdá se, že německé meteority budou opět padat....
http://www.youtube.com/user/Vaal87#p/u/6/Sy71SMjs6MY
Skoro ze 7 kilometrů pěkně pohlavě až na úroveň vodní hladiny. Žádný třas, jen mírné vrzání a slaboučký blackout. Začínám se řadit mezi skeptiky ohledně kvality hry (i když neznám nastavení "reality" v tej ukázce)
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví. |
|
Autor |
310_Majkl
Pilot
|
Tohle je lepší
http://www.youtube.com/user/Vaal87#p/u/4/c64_vd9EhxI
|
|
Autor |
Vilda
Pilot
|
Uz se tesim, jak budu litat s britskou 110 s ohnutejma vrtulema... |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Aco teprve létající 111 s jedním křídlem, však se podívejte na SVK.
|
|
Autor |
311_Liboch
Officer
|
No, čekal jsem že to bude mít nějaké mouchy, ale že to bude až takový průser....co na to říct
Kokpity vypadají skvěle, ty stíny co běhají po kokpitu, to je taky hezký, když se podívám na terén pod sebou(vykreslování měst atd.) přijde mi to pořád jako starý dobrý IL s modama. A ty HW nároky... letos to asi lítat nebudu
|
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
A největší perlička je že to dokáže využít jen jedno jádro procesoru
|
|
Autor |
LangMaster
Pilot
|
Co že jen jedno vzdyt pišou že bude potřeba 2-4 jader.
|
|
Autor |
310_Pip
Pilot
|
no to moje podezreni, ze omalovali stareho Ila a vydali ho jako COD je uz celkem realny...
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey! |
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
311_LangMaster napsal/a:
Co že jen jedno vzdyt pišou že bude potřeba 2-4 jader.
Koukni na SVK, myslim ze to byl Pegas tam hodil foto jak si to bere jen jedno jadro z CPU (stahl si ruskou verzi aby to ozkousel)
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Rád bych se mýlil, ale zdá se, že je to v piči a to hodně hluboko. Dneska jsem viděl Hurripedo - hurikán bez křídel a normálně letěl Tady se něco hrubě nepovedlo
A vpravdě se divím Cibuli, že má ještě tolik optimismu, asi hulí....
Upravil 311_Tjurma, 28/03/2011 00:02 |
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
Protože furt na všechno nadávat mě už dávno přestalo bavit, ťurmiči
Jo, toho huríka jsem vidět taky. Dokud si to celé nevyzkouším (a vyzkoušet si to chci a moc), nebudu se radovat z toho, jak je to blbý. Na to je vždycky času dost.
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Já většinou nenadávám a snažím se být pozitivní, ale tohle je moc...
Peagas a Válec potvrzují:
- FF nefunguje a nejde nastavit
- multicore podpora není
- SLI podporováno není
- letadla lítaj bez křídel
- zvuky eee
atd atd atd atd
ano kokpity vypadají pěkně (pomineme li dvojitej knipl v hurikánu a možná nějaké nepřesnosti v počtu budíků, které mě jsou vcelku putna) pěkně vypadají i města, tráva, větrné mlýny, ale Cibule, je tohle pro letecký simulátor stěžejní? Není. To, co by mělo být stěžejní, je slušně řečeno nedodělané. A zjevně to není mimozní kritika ruských gamesáků se starými PC a sračkoidními grafárnami. Za tohle mají chtít v Evropě 50 éček. Tak to je radši pošlu Daidalos Teamu nebo modařům, nebo ještě lépe přihodím dalších 100 a koupim si RC model hurikána a ten, to ti garantuju, bez křídel opravdu neletí
|
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
Ťurmo, já vím, že vypadám jako naivní trouba či Olegův agent (a nakonec je opravdu možná totální crap).
Ale to, co uvádíš, ještě vůbec nic neznamená. Stále nemáme dost relevantních informací, řada věcí se dá dodělat v prvním patchi (nevím, jestli si ještě někdo vzpomíná na první verzi ila, ale řada věcí tam byla děsivě nedotažená, třeba ve srovnání s EAW. A přesto to lítáme už šest let). Stáhnout kalhoty můžu vždycky, ale raději si nejdřív počkám na ten brod.
|
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
Tady je největší problém, že to nemá multicore podporu a to žádnej patch nespraví a takováhle hra nemůže běžet jen na jednom jádru, je to na pi.u
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
No stejně to moc nechápu, jestli IL měl spoustu chyb (někdo dokonce říká, že podobné) tak proč je má po 6 letech vývoje i tohle. To je, jakobys vyrobil první auto s chybami, pak je pracně odstranil a místo abys je už neopakoval, tak je do dalšího modelu nasereš znovu. Oni si zřejmě hráli s trávou a obilím, aby se hýbalo ve větru, lopatkami mlýnů, ale aby letadla bez křídel nelétala, na to se zapomnělo. No co, opravíme patchem.
Nemysli si Cibule, že z toho mám radost a jsem škodolibej. Doma jsem připravoval ženu, že bude nutné koupit píčotač a pustit do toho 20 litrů, abych mohl létat ten nejlepší simulátor všech dob. Na tohle mi peníze nedá
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
311_Pepno napsal/a:
Tady je největší problém, že to nemá multicore podporu a to žádnej patch nespraví a takováhle hra nemůže běžet jen na jednom jádru, je to na pi.u
CoD ma podporu vice CPU
|
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
311_Tank napsal/a:
311_Pepno napsal/a:
CoD ma podporu vice CPU
Tak proč u Pegase, když to pařil tak to ze 4jader využívalo jen 1, máš tam hozenej na SVK PrintScreen
|
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
Ťurmo, tam přeci asi nejsou stejné chyby jako v ilovi (my dokonce hlavně nikdo vůbec nevíme, jaké jsou tam chyby, avíčko s hurricanem bez křídel je velmi efektní, ale vůbec nevíš, proč a hlavně kdy se to děje).
Já to fakt nijak nehájím, jen vím, že to chci vyzkoušet. I na svém současníém železe. A moc se na to těším. A pak budu číst a číst a číst všechna fóra. A ladit, kombinovat, stahovat, jako vždycky u všech simů (to mě na tom baví nejvíc). A pak se rozhodnu, jestli koupím už teď nové PC, nebo jestli budu dál létat spíš ila a tohle mi ještě rok vydrží.
Je to jen a jen na mě. Nemám nejmenší důvod si stěžovat na nikoho jiného.
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Podpora vice jader je priblizne stejna jako u staryho ilouše, ale chuj s tim, pockame, az nam to cibule s horridem zrecenzuje. Pravda pak bude nekde uprostred, sacuju. Navic procak, zda se, nebude to nesjtrasnejsi,, horsi to bude z grafikou
Upravil 311_Tjurma, 29/03/2011 13:25 |
|