Autor |
Microsoft Sidewinder |
Hero
Pilot
|
Takže klucí mám kamaráda-kolegu kterému se podařilo nevím kde, sehnat před nějakým rokem tenhle joy a nepoužívá ho. Předevčírem sem ho u něj doma objevil a přemluvil k prodeji. JOY by měl být v pořádku, plnně funkční, a jelikož ho nepoužívá, rozhodl se ho prodat. Takže samozřejmě jsem hned myslel na lidi z letky kteří by mohli mít zájem a při prodeji nám (310/311) dá proto přednost. Takže kdo má zájem? Cenu ještě zjistím. Joy by měl být nový, prakticky nepoužitý. Vzhledem k tomu, že můj Sidewinder funguje bez potíží už asi 5 let a věřím že ještě dlouho bude, nemusím nikomu říkat že se jedná o kvalitní kousek a skvělou šanci pořídit si kvalitu. Takže na PM kdo má zájem. PS zítra ho pojedu vyzkoušet
|
|
Autor |
RE: Microsoft Sidewinder |
311_Rampa
Officer
|
Já Já Já... znáte to kluci, silnější pes mrdá
|
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
hero, vole, nech si ho!!! tohle se neprodava, tohle se kreckuje, strka se to do skrini a schovava na horsi casy
|
|
Autor |
Taly
Pilot
|
Nu kdyby jsem další zájemce
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
310_Ikar napsal:
hero, vole, nech si ho!!! tohle se neprodava, tohle se kreckuje, strka se to do skrini a schovava na horsi casy
Ale já už jeden mám jak jsem říkal.....a nemám na něj peníze, ale tak si ho alespon můžou koupit kluci u letky ne?
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
Já já já:sm05: Hero na ty předchozí přízpěvky se vůbec nedívej...TENHLE je ten pravej......Chce se ti spát....zvedáš telefooon....voláš Gringovi a prodáváš Sidewindera........
Upravil Gringo, 12/06/2008 08:30 |
|
Autor |
310_McMarty
Officer
|
310_Gringo napsal:
Já já já:sm05: Hero na ty předchozí přízpěvky se vůbec nedívej...TENHLE je ten pravej......Chce se ti spát....zvedáš telefooon....voláš Gringovi a prodáváš Sidewindera........
LOOL, to se ti povedlo Gringo, fakt jsem se zasmal.
|
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
Já já pottřebuju, mladej perspektivní pilot co potřebuje dobrej stroj aby rychle umněl to Vy
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
ja myslím, že by ho potřeboval HLAVNĚ instruktor, aby nelítal jako lama. Je to jasný Hero, stejně si mě chtěl navštívit a podívat se na trackir, takže to rovnou s sebou vem a Rampo, ty už jeden máš, takže snad nebudeš kurva a necháš to kamrádům
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
311_Tjurma napsal:
ja myslím, že by ho potřeboval HLAVNĚ instruktor, aby nelítal jako lama. Je to jasný Hero, stejně si mě chtěl navštívit a podívat se na trackir, takže to rovnou s sebou vem a Rampo, ty už jeden máš, takže snad nebudeš kurva a necháš to kamrádům
Správně.Hlavně instruktor.Ale stíhačů.Tjurmo, ten level stabilizer jde nastavit i na klávesnici
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
WOW ty voe když bych věděl co to tady způsobí, tak to snad ani nenapíšu ...jako to sem si naběhl.....lidi jsem jen zprostředkovatel. Jako pěkný, ten co ho koupí mě bude mít rád a zbytek mě jako snad doufám nebude nenávidět
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
Takže večer se jedu podívat na JOY jestli funguje, pač když sem ho viděl minule, nemohl sem ho vyzkoušet. Jinak teda bych jen mohl dodat že podle vzhledu je vpodstatě nepoužitej, skoro jako novej. Takže si myslím že určitě bude fungovat. Jinak vzhledem k tolika požadavkům a mojí snaze být spravedlivý ke všem, si myslím že by nebylo od věci, to udělat nějakou menší formou aukce.....ještě uvidíme.
|
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
sakra ty si nenechas poradit!!!, ti rikam koupit a schovat do skrine...a jestli na nej nemas, tak ti ho koupim ja a schovam ti ho ke me do skrine
btw, myslim ze by bylo fer ho nechat Rampicovi... byl nejrychlejsi...;-)
Upravil 310_Ikar, 12/06/2008 15:14 |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
310_Ikar napsal:
sakra ty si nenechas poradit!!!, ti rikam koupit a schovat do skrine...a jestli na nej nemas, tak ti ho koupim ja a schovam ti ho ke me do skrine
btw, myslim ze by bylo fer ho nechat Rampicovi... byl nejrychlejsi...;-)
Ok, nechej to rampovi, ja u nej mam vocko... vid Rampo ale tak me je to vcelku jedno, dyztak si koupim ty berany od Saiteka:jamamoto:
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
nebojte hoši, pořád počítám že Rampič byl první. Ostatně jsem se v tomto duchu už v pořadí druhému vyjádřil. Rampič byl první...platí že když to nebude chtít, postupuje na jeho místo druhý v pořadí...A Ikare, máš pravdu že je to vzácnost, ale proste už jeden mám, a myslím že by bylo odemně docela poctivý ho nabídnout lidem z letky než si hrát na sysla ikdyž Rampič? nemáš už jeden?
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
Takže hoši, Rampič se rozhodl dát šanci vám co sidewinder nemáte, jelikož už jeden vlastní, souhlasil semnou, že radši bude lepší dát šanci těm který ho nemaj. ....zjistím tu cenu a napíšu to tady. Vzhledem k tomu, že to zprostředkovávám tak na mě ty co budou neúspěšný, doufam plivat nebudou jinak asi by v tomhle případě bylo nejlepší aby to bylo spravedlivé, udělat něco jako aukci....takže až napíšu cenu, můžete se hoši realizovat. Kdo vyhraje, tak mu pošlu číslo účtu toho kamaráda a dojedu k nemu pro JOY a rovnou bych mu ho poslal nebo dovezl, záleželo by na tom, odkud bude budoucí majitel. Takže letu zdar
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
Jinak bych chtěl ještě říct...že tady ty debaty jsou úžasný.... už dlouho sem se ničeho takhle nenasmál :sm03:
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Tak ted jsem v jednom vlakne na svk nasel Ffajtlovu reakci, ze ma doma 3 !!!! Sidewindery a NEDÁ je ani za milion!!!
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
311_Tjurma napsal:
Tak ted jsem v jednom vlakne na svk nasel Ffajtlovu reakci, ze ma doma 3 !!!! Sidewindery a NEDÁ je ani za milion!!!
Já kdybych je měl, tak bych je za milion teda klidně dal...to je vidět kdo kde má priority
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
Tak hoši není třeba milionu, kolega kouknul na net a zjistiv že joy se pohybujou dneska kolem 3500 a výše....mi hodil částku, kdy jsem mu vysvětlil že chápu že je chudej četník, ale vydělávat na kamarádech se taky nemá, tak pro začátek stanovil cenu na 3.000,- mrzkých peněz....s tím že vyhrává nejvyšší částka pochopitelně. Takže se realizujte a hlavně na mě neplivte....jsem jen tlumočník....dost na tom, že se mi ho podařilo překecat k prodeji toho zařízení....což začínám stále více považovat za zázrak a jen doufám že si nedá tu práci a nepřečte si toho o Sidewinderu víc na netu. Takže hoši můžete se ozvat
|
|