Autor |
Mil Mi 24 HIND |
Hero
Pilot
|
Tak jsem dneska náhodou na netu narazil na stránky ze kterých jsem stáhnul mojí první originální koupenou hru, která už bohužel na normálním počítači neběhá. Mil Mi 24 HIND...simulátor ruského bojového vrtulníku, .....co jsem se sním nad vyprahlou afgánskou pouští a horama nalítal....naštěstí tahle verze je upravená a dá se sní lítat i pod XPčkama...kdo bude mít zájem, poskytnu...má to v ZIPu jen 28 mb je to super trénink pro lítání s joystikem.....když jsem si myslel jak mi to s joyem jde v ilovy....tak tahle hra mě přesvědčila že kvedlat s pákou fakt pořád ještě neumím....
Upravil Hero, 02/03/2008 09:37 |
|
Autor |
RE: Mil Mi 24 HIND |
Gringo
Pilot
|
Jooo Hero.Já bych to rád prubnul.Taky si vzpomínám ještě na hru LHX kde se létalo tuším s AH-64 Apache.A vzpomínám si že tam šel zastřelit i velbloud
Kdybys mi to mohl zaslat na 310.Gringo@seznam.cz tak bych byl rád.
Trocha nostalgie nikdy neuškodí.Člověk zamáčkne slzu......
|
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
jojo, LHX taky pamatuju, tam byly tuším na výběr 4 vrtulníky a ten transportní, jak může vytočit rotory že to vypadá jaka flugzeug. To byly hry...
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
inak, pamatate si na red barona? krasna 16 farebna hra,niekedy z roku 1990...pri nom som stravil asi tolko casu,ako doteraz pri ilovi
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Red Baron, AOE, AOP, jó to byly časy...mohl jsem ty kampaně hrát znova a znova...
|
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
jojo, já měl i Red Baron II, na tom otec lítal líp jak Richhofen. A ještě DOGFIGHT od MICROPROSE.
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
hej,hlavne red baroni mali taku zvlastnu atmosferu,alebo co...hoci na vykriky poloopileho zadneho strelca v ilovi nema nic...sto ty delajes??oh nijeee!!
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Ty vogo to ja red barona(asi se to mozna jmenovalo jinak uz se nepamatuju hlavne se mi libilo jak se tam chlastalo v baru a Immelman schazoval nad letistem dopis s vyzvou k souboji) a krasnou Their Finest Hour (BO mastil jeste na Atari 520 a to byl mazec na velky televizi a kampan ukladana pekne na disketu.......
|
|
Autor |
AJaromir
Pilot
|
Joo to byly časy. LHX, Comanche, F22, RedBaron, Apache-Havoc, Descent-freespace, a harrier atack na ZX spektrum, jo to byla pařba... To mi z toho tečou nostalgické slzy..
|
|
Autor |
311_Upir
Officer
|
Their Finest Hour: The Battle of Britain byla klasika
A co teprve: River Raid a ACE (http://www.honestgamers.com/systems/screenshots.php?game_id=11522&platform=Commodore+64&abr=C64&gametitle=Ace), kde mi i sestra dělala navigátora a střelce s druhým gamepadem
Upravil 311_Upir, 16/03/2008 18:33 |
|
Autor |
Jack
Pilot
|
Jestli chceš MIL Mi-24 kup si Flight Simulator 2004... Je to nádhera, ale nedá se s tim střílet |
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
kamaraden ,keby chcem troska laborovat do ineho simu,co by ste mi odporucili? ma to jeden problem...zistil som,ze uz som asi lenivy ucit sa nejaky sim nanovo...ovladanie,letove vlastnosti, atd,atd...
avsak este jeden sim by som snad zvladol...dost by mi vyhovovalo tema vojna v korei...mam dost apatiu voci ovladaniu radaru + strely vystrel a zabudni...myslim,ze korea je nesmierne zabudana tema.
samozrejme ten sim ,o ktory vas ziadam by mal splnat moje vysoke kriteria...proste...taky daky klon sturmovika cize dost realne a velmi zabavne existuje este nejaky takyto sim?
|
|
Autor |
Jack
Pilot
|
http://www.virtualfighters.cz/TK.htm zkus to, ale sám nevim co to je |
|
Autor |
Rufu
Pilot
|
Z Korey jedině Mig Alley.Ten targetware vypadá jak hra co je už 10 let vydaná
http://www.excal.cz/excalsite/migalley.htmlhttp://media.pc.ign.com/media/011/011421/imgs_1.html
Upravil Rufu, 19/06/2008 23:46 |
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
Jinak, kdybyste měl někdo nějaký středověký choutky tak tady:
http://www.bestoldgames.net/simulatory.php
|
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
taky valka ale trochu niz zkus to na full a uvidis ze zacnes trpet klaustrofobii...
http://silenthunter4.uk.ubi.com/
btw, ctyrka je z pacifiku tedy amigos vs jap, coz me trochu sejri, ale trojka to je prava unterseebootflotille!!! sice to samo nema takove graf zpracovani, ale valecna ponorka z wwII to je proste u-boot!
SH, ma skvele vypracovanou karieru..(podle me)
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
A datadisk The Grey Wolf,SH3 pozvedá ještě o třídu výš
Upravil Gringo, 21/06/2008 12:18 |
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
chlapci, uz som o tomto pocul,ale ste si isty,ze toto je este hra? sedite v ponorke, 4 hodiny hladate lod, 2 hodiny ju stihate, v jednej stotine sekundy vystrelite,miniete a valite domov...bud to musi byt genialne,alebo uplna volovina
mimochodom, mam doma mrkvosoft flight simulator X deluxe,som zvedavy teda...
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
Právě, že je to geniální Stanlee:sm03: Akorát si tam moc nezalítáš no
|
|
Autor |